Én mindig azt mondtam, hogy csak lakva lehet megismerni egymást.
A mostani párommal 5 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolatban élünk, hetente csak egyszer találkozunk.
Én felvetettem az összeköltözést, olcsóbb is lenne, többet is találkoznánk és meg is ismernénk a másikat, ami a jelenlegi heti 1* 6 óra alatt nem igazán lehet.
Ő azt mondta, hogy még korai és így elnapoltuk a kérdést.
Vemlyikünknek fel kellene adni a munkáját/eddigi életét.
Most elég necces így a dolog, szóval még vívóduk.
2009. jún. 17. 12:56
2/22 anonim válasza:
Ha már tudod, hogy a párodat elviseled, sőt szereted akkor is, amikor büdös reggel a szája, pukizik éjjel az ágyban, szétszórva hagyja koszos zokniját/bugyiját, odaragad a számítógéphez, korán kel, későn jön, nem csinál reggelit, te főzöd mindig a kávét, más filmet akar nézni, mindig akkor ül be a wc-be, amikor te is mennél, stb. stb. stb, akkor össze lehet költözni.
2009. jún. 17. 12:59
3/22 anonim válasza:
én a mostani vőlegényemmel költöztem össze először és remélem utoljára :D Akkor még csak a pasim volt és 1éve jártunk akkor.Egyébként is közel laktunk és sokszor nála aludtam, aztán hát tudtam hogy vele szeretném tölteni hátra lévő életem minden szabad percét és minden reggel mellette ébredni úgyhogy ideköltöztem hozzá :) Anyumék (tehát ahol laktam) kertszomszédjaink :)
21/L
4/22 anonim válasza:
Nehezen adom/adtam fel a "függetlenségemet". Kapcsolataim voltak, de nem költöztünk össze, megse fordult a fejemben. Mikor terhes lettem, és úgy döntöttük, hogy megtartjuk a babát még akkor is elzárkóztam az együttéléstől. Aztán mikor megszületett a lányuk, akkor már beleegyeztem az összeköltözésbe. Nem vagyok maradi, de nekem az együttélés egy olyan dolog, hogy biztosnak kell lennem magamban és a páromban is. Nem akartam fél évente váltogatni az élettársaimat. Ezen kívűl nagyon nehezen alkalmazkodom, rossz természetem van, nem sokan viselnének el :) Amúgy 11 éve vagyunk együtt, 9 éve élünk együtt.
5/22 anonim válasza:
Én a távolság miatt költöztem össze a párommal(250km)ami sajnos nagyon rosszul sült el,de azért nem bántam meg,azóta szét mentünk,de így vissza gondolva talán menekültem a válásom után.
A mostani párommal viszont teljesen más a helyzet,alig várom hogy együtt éljünk,és már nem is sok van addig kb 1 hét:)
2009. jún. 17. 13:07
6/22 anonim válasza:
Elsö alkalommal 17 évesen költöztem össze az akkori völegényemmel, 6 évig éltünk együtt / akkor ö volt a nagy ö/:) Most a férjemmel lassan egy éve együtt élünk! Màjusban ismertem meg, 2 nap utàn elutazott külföldre, egy honap mulva haza jött, és hozzàm is költözött az albiba! :) Szept.ben mentem hozzà feleségül! Mi alapjàn? Nem is tudom, csak ugy jött minden magàtol, éreztük, hogy ez nekünk igy jo, ezt akarjuk! Meg se beszéltük, hogy odaköltözik, automatikus volt minden! :) Jött és maradt! :)
2009. jún. 17. 13:14
7/22 anonim válasza:
Öt hónap után korai, főleg, hogy alig találkoztok. Korai feladni a munkahelyet. Ha mégis, akkor közös városba, de külön albérletba kéne költöznötök. Hogy többet találkozhassatok.
2009. jún. 17. 13:18
8/22 anonim válasza:
Mi fél év után költöztünk össze, de ez is viszonyítás kérdése. (Nagyon sokáig csak neten leveleztünk, meg telefonon beszéltünk (több mint fél év) anélkül, hogy láttuk volna egymást, aztán utána is hónapokig csak "barátok" voltunk, akik főleg a neten és telefonon tartják a kapcsolatot. Azt mondják így nem lehet megismerni valakit, hááát, nem tudom. Én nem csalódtam egyáltalán. Sőt! Tehát ezt az időt is hozzáadva tulképp 1 év 3 hónap után költöztünk össze, mert két külön városban laktunk. Eleinte vonakodtam, mert habár logikus lépésnek tűnt (főleg anyagiak miatt) nem mertem meglépni, mert féltem. Évekkel korábban volt egy komolyabb kapcsolatom aztán semmi és így érthető, hogy paráztam. De szerencsére semmi gond nem volt és azóta is együtt vagyunk. 7 éve.
2009. jún. 17. 13:19
9/22 anonim válasza:
Nekem 2 komoly kapcsolatom volt (a 2. még van is), mindkettőben amint tudtunk, összeköltöztünk, nem elvek alapján döntöttünk. Az elsővel diploma után rögtön, nálunk családi házban, mert volt elég sok hely és külön szobák+fürdőszoba, a mostanival másfél hónap "járás" után, mert el kellett költöznie az albérletéből (ő most a férjem). Én mondjuk sosem jártam úgy senkivel, hogy nem komoly, akkor inkább szerető és barátok külön :)
30/nő
2009. jún. 17. 13:31
10/22 anonim válasza:
szia
én 17 évesen jöttem össze párommal, fősulira is mentem, így mikor munkát találtam azonnal összeköltöztünk, ő nekem az első, s remélem az utsó is, most 23 vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!