Másnak is szokott "hazudni" a férje, mit példál:telefonon beszélünk hol vagy? Itt de közbe hallom a háttérzajokbol hogy nem ott van, meg hogy elintézted valamit igen közbe nem vagy nem ugy ahogy kértem? Azért mondja ezt mert én mindenen aggodok!
Ne hari, de olyan az írásod, mint mikor Mari néni bekapcsolja a kukoricadarálót.....
Nálunk sincs kamuzás. Megbeszéljük,mivel,mi a teendő. Napközben mindenki intézi, amit ráosztott a sors. Délután, ha hazaérünk, megdumáljuk, ki mit intézett és kész. Napközben meg nem cseszegetjük egymást, hogy mit csinált meg, vagy nem csinált meg.
Igen, az én férjem is szokott olyat tenni, hogy hazajön, megiszik egy kávét, majd visszamegy intézni a dolgait. Dupla benzin. Nem, én sem vagyok boldog. Ha ezt többször megteszi egymás után, akkor megkérdem tőle, hogy olajkutat nyertünk-e a lottón, vagy közlöm, hogy apukám, szabad gondolkodni és előre tervezni...
Most azzal, hogy naponta többször felhívom és elszámoltatom, nem lesz jobb, sőt... nem is érek rá. Nekem is van más dolgom, nem kis pisis már az, hogy mindenért szólongassam. Most is elment már reggel több dolgot intézni (barkácsbolt, autószerelő, posta...). Még azóta hírét sem hallottam. Majd hazahozza a korgós hasa:-)))
Na úgyis szépen emelkedtem már a toplistán, lehet lepontozni.
Akkor is döntsd el, elfogadod így, vagy kipenderíted. Senkin nem lehet élősködni, márpedig Te ezt teszed. Akkor sem, ha okot adott rá. Ha ez ennyire benned van, és képtelen vagy elfogadni, bízni benne, akkor ott baj van, talán át kéne gondolnotok a kapcsolatotokat, működőképes-e még egyáltalán.
És egy beszélgetés csodákra képes, alkalmazd. Mondd el Neki, hogy ha valamit el kell intéznie, szeretnéd ha figyelne erre a kedvedért és meg is tenné, de ezen kívül azt csinál amit akar, úgyhogy hagyd szépen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!