Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy büdös?
Próbáltam viccesen mondani, de poénnak vette. Próbáltam komolyabban mondani, hogy "néha büdi vagy", erre a válasza az volt, hogy igen, néha megizzad (szex közben pl..). Mondtam neki, hogy mi lenne, ha leborotválná a hónalját (nagyon szőrős, szerintem megoldódna a probléma), de azt mondta, hogy neki így tetszik, nem fogja leborotválni.
Viszont már csak fürdés után szexelünk, mert ha megérzem az izzadtságszagot, elmegy az egésztől a kedvem.. :S Ráadásul jön a nyár, mi lesz akkor?!:S
Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Vagy mit tegyek? Ez valahogy annyira kényes téma..
Sajna a hónaljborotválás abszolút nem fogja megoldani a problémád. A szaga ugyanis ugyanolyan lesz.
Inkább vegyen jó minőségű dezodort. Én magamon érzem, hogy a gagyik mellett simán büdi lesz a hónaljam pár óra után (pedig leborotválom :) ), muszáj jó minőségűt vennem, ha azt akarom, hogy tényleg ne érződjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!