Miért mindig az én hibám ha nem tudom hogy mi baja van a barátomnak?
Nem ment ez mindig így, csak az utóbbi 1 évben lett ilyen a kapcsolatunk. Talán a középsuli miatt. A múltkori esetben lehet én voltam a hibás. Ugyanis a héten az történt hogy minden összejött, otthoni dolgok, is a suliban is nehéz hetem volt, plusz nem aludtam rendesen. Ráadásul női gondokkal küzdök az meg eléggé kikészíti az idegeimet és hát ilyenkor eléggé ideges természet vagyok pedig amúgy nyugodt embernek ismernek. Oké lehet kibírhatatlan voltam a héten, de már akkor is megkaptam az idegbeteg jelzőt mikor csak visszakérdeztem valamit. Tegnap láttam rajta hogy rossz kedve volt, meg kérdeztem hogy mi a baja, de a válasz mindig az volt hogy semmi. Majd végül azt mondta hogy a mai délutánt ne töltsük együtt, meg majd holnap megbeszéljük hogy én milyen vagyok. Ezzel ott hagyott. 10 perce meg msn-en megkérdezte, hogy idézem: "ma sem akarom-e látni?". Egyébként több probléma is van. Nem egy városban lakunk (konkrétan 25 km-re), de rossz szemmel nézi ha busszal akarok kimenni hozzá. Ő azt akarja hogy majd az apja engem majd furikáz, de az milyen már? Én ezt teljesen kihasználásnak érzem, mert tudom hogy az apja sokat dolgozik, pedig már ő is felajánlotta. Egy buszba meg 200 forintos jegybe meg nem halok bele. Rossz szemmel nézi azt is hogy elkezdtem sportolni meg szakkörre járok, holott pontosan ugyanannyit találkozunk mint eddig. Tehát ez sem lehet a baja. 3 éve járunk, 8. osztály végén jöttünk össze tehát nem olyan friss kapcsolat ez.
18/l
féltékeny és önbizalomhiányos
birtokolva szeret, igazából nem szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!