Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsátottam a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátottam a barátomnak mert megcsalt és most úgy érzem h nem érek semmit minden az én hibám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 14:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hogyhogy a te hibád? Úgyérzed miattad lépett félre, hogy te lennél az oka? Vagy mi?
2009. aug. 8. 15:02
 2/12 A kérdező kommentje:
hogy én nem vagyok elég jó neki és nem adtam meg neki mindent ezért lépett félre
2009. aug. 8. 15:04
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

beszélgettél vele erről? megkérdezted mért csinálta? Lehet nem kellett volna megbocsájtani, hiába hogy szereted! aki egyszer megtette, megteheti másodszor is!!!!!

19/F

2009. aug. 8. 15:13
 4/12 A kérdező kommentje:
igen beszélgettünk azt mondta nem az én hibám csak kíváncsi volt mással milyen meg hogy soha többé nem tesz ilyet mert nagyon bánja és nem tudna nélkülem élni de ugy érzem még ezek után is hogy az én hibám pedig azt hittem minden rendben van
2009. aug. 8. 15:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

milyen isemrősek a gondolataid :)

Figyelj picit!...én HÁROMSZOR megbocsátottam neki (KÉTSZER csalt meg), még mindig rohadtul szeretem-bármit is tett-, két hónapja elhagytam őt, de kibírom mert erős vagyok és az idő majd segít, még nem vesztettem a világon semmit ezzel a tettemmel, egy lány NE fusson a fiú után! ha úgy döntesz, hogy szakítasz vele, légy büszke, ha nem érzed "ő" mellette a helyedet, akkor ne "szenvedj" a kapcsolatban

nyugodj meg, nem a te hibád, engem is ilyen szöveggel próbált meggyőzni a fiú, vagyis enyhén célozgatott, hogy ő két lányt szeretne egyszerre "hülyíteni", nem adtam meg neki az örömöt, és mégis most itt vagyok, igaz szenvedek nagyon is, de mindig lesz egy új nap új esélyekkel

ne haragudj, hogy leírtam az önéletrajzomat, csak olyan jól esett :(

én is úgy érzem még néha, hogy az én hibám, de KÖZEL SEM BIZTOS, hogy ez így van :|

NEM TE VAGY A HIBÁS!!! Szerintem ez afféle pasi ösztön (tisztelet a kivételnek)

NE KESEREDJ EL, EZ MÉG NEM VILÁGVÉGE!!! Már csak azért is kéne őt hagyni gondolkozni (nem szakítás, csak néha kevesebb találkozás-sok beszélgetéssel ;)...hogyha tényleg szeret nem fogja két napnál tovább bírni, hogy nem hívjon fel! :) LEGYEN BENNED NŐI BÜSZKESÉG!!! (de csak mértékkel)

:)

na oks most egyszer ennyi, hagyok másnak is helyet, csak hát "beszédes" természetű vagyok, pláne néha "ILYEN" témába :(

sok sikert! :)

2009. aug. 8. 16:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Köxönöm szépen h mind ezt elmondtad nekem. Nálunk ez az első és nem érzem magam rosszul a társaságában csak magamban keresem a miérteket lehet h bennem van a hiba h nem elégítem a vágyait szexuálisan vagy nem tudom...ezt az esélyt ha el játsza akkor nem lesz több esély de remélem nem kell benne többet csalódnom remélem becsüli azt h minden szitkozódás és pofon nélkül csendben eltűrtem .
2009. aug. 8. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalt akkor az nem a te hibád hanem az övé! Nem te nem vagy elég jó neki, hanem ő nem elég jó hozzád! Te sosem csalnád meg gondolom akkor nem a te hibád...Ő volt hülye
2009. aug. 10. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha valakit megcsalnak az egy icipicit a megcsalt hibája is.Ahogy írtad:szexuálisan nem adtál meg neki valamit stb.Vagy ki tudja?Ha egy kapcsolat harmónikus,akkor SOHA nem lép be harmadik fél.Ez nem azt jelenti,hogy az egész a Te hibád.DE!Ha tényleg megbocsátottál,akkor ne vágd állandóan a fejéhez,hogy mit tett.Ezzel csak tönkreteszed magad és őt is.
2009. aug. 10. 13:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam fel emlegetni...probálom elfelejteni
2009. aug. 10. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Hát én nemtom milyen világszenzációs pasijaitok vannak, akiknek ennyiszer megbocsájtjátok hogy félrekefélgetnek. ( és akkor amiről még nem tudtok). Engem egyszer csaltak meg, repült mint a franc. Ha problémák vannak egy kapcsolatban nem más nőhöz kell menni dugni hanem leülni megbeszélni. Aki meg ezen az intelligencia szinten van az talán nem hozzátok való.

Pont az ilyenek miatt mondják a nőkre hogy velük mindent meg lehet tenni, és meg is teszik, meg hogy milyen hülyék a nők. Erre nem büszkének kéne lenni, hogy hányszor hagytad hogy félredugjon, hanem összeszedni magad, vagy valami tartást varázsolni magatokba, mert ez így szörnyű.

27/N

2009. aug. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!