Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy büdös?
Próbáltam viccesen mondani, de poénnak vette. Próbáltam komolyabban mondani, hogy "néha büdi vagy", erre a válasza az volt, hogy igen, néha megizzad (szex közben pl..). Mondtam neki, hogy mi lenne, ha leborotválná a hónalját (nagyon szőrős, szerintem megoldódna a probléma), de azt mondta, hogy neki így tetszik, nem fogja leborotválni.
Viszont már csak fürdés után szexelünk, mert ha megérzem az izzadtságszagot, elmegy az egésztől a kedvem.. :S Ráadásul jön a nyár, mi lesz akkor?!:S
Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Vagy mit tegyek? Ez valahogy annyira kényes téma..
Neki van "bátorsága" büdösnek lenni melletted, akkor neked is legyen ahhoz, hogy ezt megmondd neki.
Mondd meg neki, hogy néha undorító, főként az izzadságszagtól, és nem igaz, hogy nem érzi magán. Ha így folytatja, el fogsz hidegülni tőle.
Viszont már csak fürdés után szexelünk
Mi nem vagyunk büdösek, de mindig fürdés után szexelünk.
Vegyél neki valami jó fajta izzadásgátlót, ha az sem segít akkor napközben mondjad neki, hogy fürödjön le, mert nagyon emberes a szaga
Kedves kérdező, csak most lett büdös?
Amikor megismerted, minden oké volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!