Van büdös ismerősöd vagy rokonod? Miért büdös szerinted?
Van/volt.
- Nagybátyám láncdohányos, náluk az egész háznak tömény cigarettabűze van. Nem dohányszaga, hanem -bűze. Elég, ha eltöltök bármelyik helyiségben fél percet és máris olyan a ruhám, mintha valami szórakozóhelyen megkértem volna az embereket, mind fújják rá a füstöt. Nem csoda, hogy sem én, sem a szüleim, testvérem nem hajlandóak meglátogatni. (Pedig én is dohányzom néha, de az már nagyon büdös, ami nála van. Fúj.)
- Nagymamám azért volt büdös, mert előfordult, hogy nem akarta odaadni anyukámnak a mosnivalót. Nálunk lakott, nem volt értelmi fogyatékos, semmi szellemi problémája nem volt... csak fizikailag volt ágyhoz kötve, nehezen mozgott. Erre fogta, és a hugyos bugyogóját betömködte az ágyneműje alá, aztán narancshéjat tett rá, ami ott rohadt tovább... Hogy miért csinált ilyen hugyos-rohadtnarancsos szagot magának? "Mert a narancshéj jó illatosító, kisunokám."
(Nem szerettem a mama szobájában lenni, nem csoda.)
- Egy távoli ismerősöm (nem haver, nem barát...) egyedül lakik, tkp. hajléktalan lehetne, de mégiscsak van lakás, amit odaadtak neki, hadd éljen ott. Namármost, a vízzel igencsak "spórol" (azt hiszem, melegvíz már rég nincs nála), ami azt jelenti, hogy talán ha havonta egyszer megmosdik úgy-ahogy. Talán. Folyamatosan büdös, mindenfélének a keverékét érzem. Iszonyatos. De őneki így jó ám, mert ő egyféle gondtalan életét él ám... Pfúj.
- Van egy srác ismerősöm, kolis - peeersze. Egyszer jártam nála, de olyan átható lábszaga volt a szobájuknak, hogy majd' belehánytam a szemeteskosárba. Négy fiú együtt és az a szag... és nem biológusok, kémia szakosok voltak, hogy legalább valamit hazudhattak volna. Nem. Nem csodálom, hogy ritkán van látogatójuk. Zoknit cserélni, lábat mosni egy izzasztó nap után? Á, ugyan már. Luxus.
Keresztszuleimnek fortelmes labszaguk van, keresztapamnak meg izzadtsagszaga is.Az a csipos fajta.
Gondolom tisztalkodni luxus, de a dezodor mindenkeppen.
Ferjem nagymamajanak szornyu szajszaga van neha.Sporol....
A szomszédom.Szökőévben egyszer fürdött.Egyszer átjött hozzánk.Egészen addig nem volt semmi baj,amég a levegőn voltunk.De amikor bent levette a cipőjét...az halál.Majdnem megfulladtam.A szájszag és az egyéb fura szagok miatt pedig alapból tartottam tőle a 2m távolságot.
Amúgy egyszer láttam a kezében fogkefét,amit újonnan vett.Azzal a macskának mosta meg a fogát poénból.:D
igen. egy öreg néni.
fürdési szokásait nem ismerem, lehet nem is nagyon vannak neki. 1 hétig hord egy ruhát, abban alszik, abban megy sétálni, abban van otthon. az egyik rokonával lakik (nem tudom a rokon hogy viseli ezt, sztem inkább hallgat, mert a néni fogadta be őt) ő néha lerángatja róla a ruhákat, és kidobja, aztán turiban vesz neki valamit, kimossa és ráadja. ez persze hetente ismétlődő művelet.
a lakásnak olyan szaga van, hogy az valami halál. amikor oda kell mennem, inkább a folyosón állok és ott beszélgetek vele, mert nem teszem ki magam a fulladásnak.
szerintem a szellőztetést, mint olyat hírből sem ismeri.
na, ezért büdös. ja, és van 1 kutyája. elmagyarázhatatlan az a szag, ami ott van.
oh, majd elfelejtettem. néha gubizik, és felviszi a lakásba, hátha jó lesz valamire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!