Van büdös ismerősöd vagy rokonod? Miért büdös szerinted?
Apu egyik barátjának, aki feljár hozzánk néha, iszonyatos izzadtság és lábszaga van:/ Volt, hogy itt töltött nálunk egy hetet, míg talál egy másik albérletet. Pfuuj... sokszor majd' behánytam a közelében, mert az egy hét alatt, 1x fürdött, de talán akkor sem alaposan! Nem lehetett érezni rajta, hogy használt volna tusfürdőt. Ugyanúgy hónaljszaga volt, de az a jó erős:/ Na meg lábszaga, az is az az erős fajta. Leült mellém a kanapéra, mikor néztük a tv-t és megcsapott a lábszag. Én meg lestem, hogy előtte fürdött és mégis... Alig vártuk, hogy találjon albérletet, mert már nehéz volt megmaradni a közelében. Már Apu is mondta, hogy ezt nem gondolta róla...
Volt egy osztálytársam, akinek rohadt erős lábszaga volt, de olyan, hogy cipőn keresztül is áradt... Mögöttem ült:/ Sokszor már rosszul voltam a szagtól:D Volt, hogy nem bírtam tovább és befújtam a spraymmel:P Már a tanár is szólt neki, hogy tisztálkodjon rendesen, de mintha a falnak beszélt volna. Végül kiderült, hogy drogozik és kicsapták. Azóta "tiszta a levegő":D
Igen, sajnos több is.
Volt osztályomba járt egy fiú, akinek az alapvető tisztálkodás kimerült abban, hogy tiszta vizzel megmosta az arcát és a hónalját. Hosszú haja volt egy ideig, havonta egyszer mosta meg. Annak is volt egy jellegzetes, undoritó szaga és látványra sem volt a legszebb a zsiros, összetapadt, korpadarabokkal diszitett haj. A fogait abszolút nem tartotta rendben, mert azt az elvet vallotta, hogy a fogmosás csak roncsolja a fogakat. Emellek pedig áporodott testszaga volt, mert dezodort sem használt, mert azt mondta, hogy az csak kárositja a bőrt, inkább tiszta vizzel "leöbliti" a hónalját. Ráadásul előszeretettel hordott kinaiban vett focis mezeket, vastag, belül szőrös pulcsikkal. Hát, nem volt a legkellemesebb élmény a közelében lenni.
Van egy rokonom is, bár nagyon ritkán találkozok vele, akkor mindig elszörnyedek azon, hogy van, aki még igy él. A házába nincs bevezetve a viz, egy lavórban szokott mosakodni, a ruháit is kézzel mossa ki. Ezzel nem lenne gond, legalább ennyit tesz a tisztaságért. Viszont beszélgetés közben nem szivesen nézek rá, neadjisten a fogaira, mert vastagon boritja a lepedék, meg az ételmaradék. Hát, ő emiatt büdös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!