Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy büdös?

Figyelt kérdés

Próbáltam viccesen mondani, de poénnak vette. Próbáltam komolyabban mondani, hogy "néha büdi vagy", erre a válasza az volt, hogy igen, néha megizzad (szex közben pl..). Mondtam neki, hogy mi lenne, ha leborotválná a hónalját (nagyon szőrős, szerintem megoldódna a probléma), de azt mondta, hogy neki így tetszik, nem fogja leborotválni.

Viszont már csak fürdés után szexelünk, mert ha megérzem az izzadtságszagot, elmegy az egésztől a kedvem.. :S Ráadásul jön a nyár, mi lesz akkor?!:S

Szerintetek hogyan mondjam meg neki? Vagy mit tegyek? Ez valahogy annyira kényes téma..

2012. ápr. 5. 20:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

Mindenki írt olyan okosságot , amit tanácsként tudtam volna írni

Ezekből már biztos tudsz ötletet meríteni :-)

2012. ápr. 5. 21:21
 12/25 A kérdező kommentje:

Mashol nem szoros es rendszeresen borotvalkozik, nagyon ugyel a megjelenesere.

En biztis nen vagyok budos, mert vilageletemben nagyon ugyeltem erre.

Amugy meg csak 5 honapja vagyunk egyutt, amiota kezd joido lenni, azota budos. Biztos vagyok benne, hogyha leborotvalna a honaljat, semmi gond nem lenne...

Koszi a valaszokat

2012. ápr. 5. 21:34
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Érdekes én pl a férjemnek dirket szeretem szagolni a hónalját.de volt olyan pasim akinek utáltam a szagát nem is tartott hosszu ideig. Nem ő az igazi neked annyi biztos.
2012. ápr. 5. 22:02
 14/25 A kérdező kommentje:

Jézusom. Hát biztos nem ő az igazi, ha nem szeretem szagolgatni az izzadt hónalját!

Remélem csak viccnek szántad a kommentedet. Vagy pedig nagyon beteg ember lehetsz.. Vagy a párod cukorbeteg, akinek édes szagú az izzadtsága.

2012. ápr. 5. 22:12
 15/25 anonim ***** válasza:
79%
Fúj.Azért a hónalj szőrzetét eltávolíthatná.Még édesapám is borotválja pedig nem 20 éves.
2012. ápr. 5. 22:33
 16/25 anonim ***** válasza:
42%
Imádom az izzadtságszagot!I smell like shit!Ne szólj neki,légy te is büdös.
2012. ápr. 5. 22:36
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

én is imádom a párom szagát. lehet hogy nem illetek össze?

állítólag minden embernek vannak feromonjai és az eltérő géneket hordozók kedvelik egymás illatát(szagát) mert minél jobban különbözik egymástól a két génkészlet, annál egészségesebb utódok jöhetnek létre( pl. nincs egyforma helyen hibás gén, ami ezáltal dominánsan öröklődne és a gyerek emiatt beteg lenne stb.)

így talán nem véletlen hogy számodra kellemetlen a párod izzadtsága.

nem beteg az előző aki írta hogy szereti a párja szagát.

ez így lenne normális, hogy ha nem is lennél oda érte, de elviselhetőnek tartanád. persze azért nem mindegy, mennyi ideje izzad, nem mosakszik stb.

amit írtam az főleg szex közbenre, utánra vonatkozik, úgy hogy mellette ápolt az illető.

2012. ápr. 5. 23:04
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
Mondd meg neki és kész.Szerintem ha valakinek fáj az igazság,akkor nem lehet nem megsérteni az őszinteséggel.De én nem tudom,a barátod milyen ember...
2012. ápr. 5. 23:15
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Józsi bazzeg! Büdös vagy, mint a görény!"

Én így hívtam fel rá a munkatársam figyelmét.

2012. ápr. 6. 04:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bírod a testszagát,akkor nagy valószínűséggel nem illetek egymáshoz.

A szag jelezheti hogy genetikai szinten nem passzoltok,de azt is jelezheti,hogy valami betegsége van.

Ha jól tudom bizonyos kultúrákban,ahol a nőket hozzáadják apák a kiszemelt férjekhez a kellemetlen testszag az egyetlen ,amit elfogadnak kifogásnak.

2012. ápr. 6. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!