Attól, hogy valakinek gyereke van, már nem is érdekli semmi más?
Sokan ilyenek lesznek igen. Én 23 vagyok, az én volt osztályomban is vannak már anyukák, és náluk is így megy. Szerintem mondjuk azért, mert egy 2-3 éves gyerek annyira leköti a figyelmüket, hogy az agyuk teljesen a baba körül forog. Szerintem ez idővel el fog múlni. Ha belegondolsz akiknek 15 éves gyerekük van, nem éppen a kamasz gyerekükről csacsognak mindig. Gondolom amíg ilyen kicsi a gyerek addig olyan nagy a téma.
Jajj eszembe jutott, hogy ha nekünk lesz oszt.találkozónk már előre izgulhatok hogy mennyire leszek szégyenben a többiekhez képest...Egyelőre se munkám, se párom, se gyerekem. Mások meg...Na mindegy.
de szerintem érdekelné, csak mivel minden pénzt és időt elvesz a gyerek, sajna nem jut más. Pl. járnék én ide-oda, divatos ruhákban, de nincs aki vigyáz közben a gyerekre és pénz is kellene, de mindent a gyerekre kell költeni, mert ő kinövi a cuccait én meg nem.
És mikor? este, mikor mindenki otthon van, hullafáradtak vagyunk munka után, hétvégén látjuk egymást csak többnyire, akkor menjen mindenki bulizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!