Csak nekünk vannak ilyen szomszédaink? Már nagyon unom.
Sziasztok!
32 éves férfi vagyok. Egy kertes házas részén lakunk Budapestnek a párommal. Gyönyörű szép nagy házunk van, mert hála az égnek megtehetjük. Imádjuk egymást már 4 éve, gyerek nincsen. Mivel a kertben van egy nagy medence mert a párom szeret úszni, szeretné is kihasználni, de ha kint van, a szomszéd pasas állandóan beszólogat neki, hogy nem-e akar átmenni egy menetre, meg ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Elhiszem, hogy rossz a házassága, és nem tetszik neki a saját felesége, de ne az én feleségemen vezesse mindezt le. Nem először csinálta ezt, a párom eléggé ki van miatta, én már próbáltam neki szépen szólni, csúnyán szólni, következőre érik, hogy megütöm. Azt már gondolom meg sem kell említenem, hogy az egész szomszédság képtelen minket befogadni, mert mi tehetősebbek vagyunk, ahol tudnak ártani próbálnak nekünk. Volt már valaki közületek ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit csináltatok??
Van kerti slagotok?
Hűtse már le magát a szomszéd egyszer ha megint beszól a feleséged kapja fel a slagot (vagy te) és nyissátok rá a vizet hadd menjen a lakásba is.
Nagyon idegesítő tud lenni amikor elázik az ablak a tv a fal az ágy ha közel van stb.
Még fel se lehet háborodva te csak segíteni akartál mert észlelted a veszélyt, hogy kissé túlhevült :DD
Vagy a feleségét egyszer kapd el az úton amikor a férje nincs ott. Mondd meg neki hogy mi a helyzet. Ne háborodjon fel, ne szóljon a férjének.
Hazudja azt otthon hogy elnmegy vásárolni stb és menjen át hozzátok, bújjon el valahová. A feleséged menjen ki valami szexi ruhában és kissé illegesse magát. A férfi beszól a felesége is hallja és majd ő szól neki vissza. Vagy ha ő engedné rá a slagot még jobb lenne :D
Feljelenteni úgyse tudod mert ezért nem lehet úgyis azt mondja az ő háza nehogy már ne mehessen az ablakhoz közel... és nem tesznek semmit az emberek. Max ha beveted a rendőrségen a befolyásod de akkor meg nem lesz olcsó...
Kerítést se húzhatsz fel olyat ami felér az űrig... gondolom nem akartok valami dobozban vagy börtönhangulatban élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!