Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekünk vannak ilyen...

Csak nekünk vannak ilyen szomszédaink? Már nagyon unom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 éves férfi vagyok. Egy kertes házas részén lakunk Budapestnek a párommal. Gyönyörű szép nagy házunk van, mert hála az égnek megtehetjük. Imádjuk egymást már 4 éve, gyerek nincsen. Mivel a kertben van egy nagy medence mert a párom szeret úszni, szeretné is kihasználni, de ha kint van, a szomszéd pasas állandóan beszólogat neki, hogy nem-e akar átmenni egy menetre, meg ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Elhiszem, hogy rossz a házassága, és nem tetszik neki a saját felesége, de ne az én feleségemen vezesse mindezt le. Nem először csinálta ezt, a párom eléggé ki van miatta, én már próbáltam neki szépen szólni, csúnyán szólni, következőre érik, hogy megütöm. Azt már gondolom meg sem kell említenem, hogy az egész szomszédság képtelen minket befogadni, mert mi tehetősebbek vagyunk, ahol tudnak ártani próbálnak nekünk. Volt már valaki közületek ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit csináltatok??

2009. jún. 16. 16:55
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: A párom eleinte visszaszólogatott neki, mostmár megpróbálja nem tudomásul venni, csak nekem szokta elmondani, engem meg hihetetlenül zavar. Továbbá...ahhoz neked sincs semmi közöd, hogy miért van otthon. Az urat nem verhetem meg, pedig megtenném, vagyok akkora hozzá képest, hogy simán összehajtogatnám...egyébként meg jönnek a növények, jobb megoldás szerintem nem nagyon van. Kutyát meg mindig is szerettünk volna, 2 Dobermannt szeretnénk majd... Köszönöm a válaszokat még egyszer.
2009. jún. 17. 10:22
 32/35 anonim ***** válasza:
Egyszer átmehetnétek mindketten elegánsan, kulturáltan, mikor a felesége is otthon van. (Egyeztessetek előre, hogy fontos dologról elnne szó.) Akkor pedig, mikor mindketten ott vannak, meg Ti is, akkor adjátok elő indulatmentesen, higgadtan, hogy ez a probléma (mintha csőtörés lenne pl. az utcában), és hogy van-e valami gondjuk, mert azt megérthetik, hogy ez titeket zavar, és a jövőre nézve mit tudnak ígérni,
2009. jún. 17. 12:37
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Van kerti slagotok?

Hűtse már le magát a szomszéd egyszer ha megint beszól a feleséged kapja fel a slagot (vagy te) és nyissátok rá a vizet hadd menjen a lakásba is.

Nagyon idegesítő tud lenni amikor elázik az ablak a tv a fal az ágy ha közel van stb.

Még fel se lehet háborodva te csak segíteni akartál mert észlelted a veszélyt, hogy kissé túlhevült :DD

Vagy a feleségét egyszer kapd el az úton amikor a férje nincs ott. Mondd meg neki hogy mi a helyzet. Ne háborodjon fel, ne szóljon a férjének.

Hazudja azt otthon hogy elnmegy vásárolni stb és menjen át hozzátok, bújjon el valahová. A feleséged menjen ki valami szexi ruhában és kissé illegesse magát. A férfi beszól a felesége is hallja és majd ő szól neki vissza. Vagy ha ő engedné rá a slagot még jobb lenne :D

Feljelenteni úgyse tudod mert ezért nem lehet úgyis azt mondja az ő háza nehogy már ne mehessen az ablakhoz közel... és nem tesznek semmit az emberek. Max ha beveted a rendőrségen a befolyásod de akkor meg nem lesz olcsó...

Kerítést se húzhatsz fel olyat ami felér az űrig... gondolom nem akartok valami dobozban vagy börtönhangulatban élni.

2009. jún. 17. 13:23
 34/35 anonim ***** válasza:
Szia!Nem szemétségből kérdezem de hány éves a feleséged és az az ember?Amúgy átérzem milyen rosszlehet rossz szomszédok között élni. Én a nagyfal keritést választanám,mertha kutyavan akkor is átnézhet,és beszólhat. akutya akkor jó ha átisjön. atuják meg ilyesmik között is átlátni!És elhiszem hogy nem akarsz nagyon elkülönülten élni ha esetleg falat huzál,de szerintem jobblenne mivel magán életet teremtenél magatoknak. és inkább elkülönülten élj minthogy mindig a szomszéd piszkáljon . amugy beszéltél vele személyesen mit mondott neked?Hidd el egyszer ez is véget ér!tudom most nem könnyű.
2009. jún. 17. 22:22
 35/35 anonim ***** válasza:
Jópár évvel ezelőtt, - épp a kislányommal voltam állapotos, csak még nem látszodott nagyon - az egyik szomszéd felajánlotta a segítségét, hogy ha a férjem nem tudna gyereket csinálni, szívesen besegítene. Én mosolyogva megkérdeztem, miért pont rám gondolt, talán az édesanyja nem ér rá?... Azóta udvariasan kezeit csókolommal köszön, messziről, jó hangosan.
2009. jún. 18. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!