Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekünk vannak ilyen...

Csak nekünk vannak ilyen szomszédaink? Már nagyon unom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 éves férfi vagyok. Egy kertes házas részén lakunk Budapestnek a párommal. Gyönyörű szép nagy házunk van, mert hála az égnek megtehetjük. Imádjuk egymást már 4 éve, gyerek nincsen. Mivel a kertben van egy nagy medence mert a párom szeret úszni, szeretné is kihasználni, de ha kint van, a szomszéd pasas állandóan beszólogat neki, hogy nem-e akar átmenni egy menetre, meg ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Elhiszem, hogy rossz a házassága, és nem tetszik neki a saját felesége, de ne az én feleségemen vezesse mindezt le. Nem először csinálta ezt, a párom eléggé ki van miatta, én már próbáltam neki szépen szólni, csúnyán szólni, következőre érik, hogy megütöm. Azt már gondolom meg sem kell említenem, hogy az egész szomszédság képtelen minket befogadni, mert mi tehetősebbek vagyunk, ahol tudnak ártani próbálnak nekünk. Volt már valaki közületek ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit csináltatok??

2009. jún. 16. 16:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
25%

Elnézést, és ne haragudj,

de ha olyan tehetős vagy, szép házad van, stb,

akkor gondolom eszed is van, (ha csak nem lottón nyertél)

és nem értem, hogy egy ilyen kérdésre miért itt várod a választ???

2009. jún. 16. 19:20
 22/35 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, csak úgy gondolom, hogy semmi köze hozzá senkinek honnan van a pénzünk. Egyébként azért tettem fel a kérdést, hogy választ kapjak rá mert én már mindent megpróbáltam, mint leírtam arra voltam kíváncsi, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben, és ha igen, akkor mit csináltak. Ennyi volt a szándékom mindösszesen. Köszönöm.
2009. jún. 16. 19:30
 23/35 anonim ***** válasza:
88%
Füstöljétek ki! Szervezzetek rendszeresen kerti sütést a haverokkal. :-)
2009. jún. 16. 20:07
 24/35 anonim ***** válasza:
85%

Így van,senkinek semmi köze ahhoz,h mennyi van a zsebedben!az emberek irigyek.Sajnos.

Én valószínű,hogy feljelenteném zaklatásért.És beszereznék valami jó házőrző kutyát.A férjemtől most kaptam 1 Bordeauxi dogot,mert én is sokat vagyok egyedül.

2009. jún. 16. 20:11
 25/35 anonim ***** válasza:
39%

Maradjatok már a kutyával, nem olvassátok a kérdező kommentjeit, hogy kiáll ez a köcsög az emeletére, onnan ugat a feleségének?

Mit csinálna egy kutya?

Legyél Öcsém nagyon határozott -természetesen a párod is- de ennek úgyis verés lesz a vége!

2009. jún. 16. 21:00
 26/35 anonim válasza:
68%

Utolsó válaszoló! A kutyát arra az esetre mondják, ha véletlenül tényleg átmenne a szomszéd!!!

Amúgy meg egy kertesházhoz tényleg jó egy kutya, nem csak a szomszéd miatt, pláne, ha látszik is rajtatok a lé.

Az tuti, hogy tudtára kellene adni a szomszédasszonynak is a történteket még akkor is ha nem jó a házasságuk.

Én a helyedben bemennék a területileg illetékes építési hatósághoz, és megkérdezném, hogy ilyen esetben (azért nem muszály mindnent töviről hegyire elmondani) engedélyezik-e az előírtnál magasabb kerítést.

Ha nem akkor eszedbe se jusson megcsinálni, mert felfognak jelenteni. Ez tuti.

Nézz szét a neten! A kertépítő cégek akár több méteres fákat is tudnak telepíteni. Biztos, hogy ha elmondod a problémád, tudnak neked segíteni. Igaz, ez nem olcsó megoldás, de talán a legbékésebb, és nem is kell az eredményre várni akár éveket is, hogy megnőjön az a növény.

Majd azért írd meg ide, hogy mit döntöttél, mert kíváncsi leszek.

2009. jún. 16. 22:37
 27/35 anonim ***** válasza:
76%
Elképzeltem a szitut.Én visszakiabálnék neki,hogy jöjjön át Ő,/persze ha Te is a közelemben lennél,/,bedobnád a medencébe,lenyomnád egy párszor a fejét,meztelenre vetköztetnéd,kikötöznéd,a feleségét is áthívnánk,és elmondanánk neki,hogy egy perverz állat a férje,és erőszakoskodott,és ezért most azonnal kihívjuk az illetékes rendőrt.Vagy,ilyesmi.Egyébként az én párom,már benyomott volna neki egy párszor,elég hirtelen haragú.Attól meg ne félj,hogy átmegy a feleséged,kizárt.
2009. jún. 17. 00:25
 28/35 anonim ***** válasza:
53%
Lám, lám... Mennyit vitatkozik az ember azon, hogy a pénz boldogít-e vagy nem. Igazán sajnálatraméltó helyzetben vagy. Nincs megoldás. Részvétem.
2009. jún. 17. 05:10
 29/35 anonim ***** válasza:
92%

Bunkó emberben nincs hiány.

Míg a szüleimnél laktam otthon az egyik szomszéd aberrált állat majd minden reggel a kapuban állt, mikor mentem a buszhoz és jó szaftosakat beszólogatott. Kiderült, a nálam jóval fiatalabb szinte gyerekszámba menő lányoknak is, sőt volt aki előtt látványosan elővette a mmm... és pisilt. Na ettől kiment nálam a biztosíték. Egy délután hazafelé mentemben mikor kint volt ő is meg a fél utca akkor rákezdtem jó fennhangon, de humorosan, hogy: Na mi van öreg? Most nem veszi elő lógatni a micsodáját? Hallom elég töppedt! Ne hajnalban lógassa a kislányoknak itt az úton, hanem most lökje ki a napra!

Tudom, elég gáz így fellépni, de a pasi onnantól szinte menekült előlem, de azok elől is, akik hallották.

Mikor egyedülálló nőként leköltöztem a családi házamba bizony sok támadás ért a szomszédok részéről. Főleg a szomszédasszonyok ágáltak. Pedig nagyon vigyáztam. Köszönésen kívül egyetlen férfiszomszéddal sem váltottam egy félreérthető mondatot sem.

Ráadásul szép sem vagyok, úgyhogy nem tudom miért bántottam ennyire a csőrüket.

Bárki jött hozzám, azzal szerintük jóban voltam...

Az egyik 70 éves pasi éjjelente telefonálgatott nekem.

Én elengedtem a fülem mellett ezeket a dolgokat.

Két éve férjhez mentem. Mintha kifordult volna a világ. Már nem vagyok veszélyforrás rájuk nézve. Hangos átköszönés, messziről integetés, minden megy.

Ilyenek. Szerintem primitívek.

Én is azt mondom, amit előttem itt páran. Ha nem akarsz nagy kőkerítést, akkor élősövény, jó magas. Az ápol és eltakar. A másik: megszégyeníteni a pasast. Pl. ilyennel: na szomszéd, magának a farka lenne akkora, mint a szája, nem kéne ott pampognia a teraszon...

tudom, nem kultúrviselkedés, de ha nincs más.

Feljelenteni? Hogyan? Ha ilyenek a szomszédok, akkor ki fogja tanúsítani?

Én pl. azt a trükköt vetettem be egyszer, hogy jött egy cigány pár (jó fekete, lepukkant) pár cuccot adtam nekik. Kérdezte a legpletyisebb szomszéd vénasszony, hogy hát ezek mit akartak. Én meg mondtam mosolyogva, hogy árulom a házat, ha én nem vagyok jó szomszéd, majd ezek jók lesznek.

Az öreglányt a frász is kitörte.

2009. jún. 17. 09:13
 30/35 anonim ***** válasza:
51%
Öregem! Te egy igen talpraesett pali lehetsz, hogy nem tudod egyedül kitatálni, hogyan védd meg a macádat! Mellékesen jegyzem meg, az értelmesebbje maga intézi a dolgot, nem apuci segítségét kéri, de ha már így alakult, ezen rég túl kellene lennetek. Vagy nem tud a csaj beszélni, azért húzódik a dolog, és azért is dolgozik otthon? Mert egyébként el se tudom képzelni hogy miért nem tudja magát megvédeni. Vagy akkor tedd meg te, de az ég szerelmére, találj ki sürgősen valamit!
2009. jún. 17. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!