Csak nekünk vannak ilyen szomszédaink? Már nagyon unom.
Sziasztok!
32 éves férfi vagyok. Egy kertes házas részén lakunk Budapestnek a párommal. Gyönyörű szép nagy házunk van, mert hála az égnek megtehetjük. Imádjuk egymást már 4 éve, gyerek nincsen. Mivel a kertben van egy nagy medence mert a párom szeret úszni, szeretné is kihasználni, de ha kint van, a szomszéd pasas állandóan beszólogat neki, hogy nem-e akar átmenni egy menetre, meg ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Elhiszem, hogy rossz a házassága, és nem tetszik neki a saját felesége, de ne az én feleségemen vezesse mindezt le. Nem először csinálta ezt, a párom eléggé ki van miatta, én már próbáltam neki szépen szólni, csúnyán szólni, következőre érik, hogy megütöm. Azt már gondolom meg sem kell említenem, hogy az egész szomszédság képtelen minket befogadni, mert mi tehetősebbek vagyunk, ahol tudnak ártani próbálnak nekünk. Volt már valaki közületek ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit csináltatok??
ha mindenki nembir titeket vagy veletek van a gond vagy a többieknek kis szaros házuk van nektek meg nagy és irigyek!vagy ez vagy az!
na amugy ha ennyire megtehetitek miért nem épitetek oda keritést???newkünk 4m es keritésvan 15m hosszan mert tovább nemlehetett. átlátott a szomszéd és mivel teraszisvan hátul mi ekorát csináltunk nembántuk meg. hátra meg 2m es pala van ami zöldre van festve elé tuja és mégszépen is muatat
Ne törődjetek velük...
A hozzászólásaidból ítélve te nagyon rendes, kedves lehetsz és a feleséged is biztos aranyos nő.
Irigyek rátok.
Legyetek velük tisztelettudóak és kedvesek de nem kell velük foglalkozni. Csak, hogy ne mondhassák, hogy fenn hordjátok az orrotokat stb. Köszönjetek nekik és szépen szóljatok vissza.
Persze ne ennek a parasztnak, aki átkiabál.
Egyszer amikor dumál menj ki és csókold meg a feleséged és ölelkezve menjetek be. Legalább hoppon marad és senki nem fog vele foglalkozni, talán abbahagyja.
Egyszer pedig csöngess be hozzájuk és szólj a feleségének, hogy legyen szíves elmenni otthonról mert vinnéd az asszonyt a férjének, mert kibérelte egy menetre. :-)))) de szerintem tényleg szólni kellene neki, bár nem hiszem, hogy nem hallja.
Én idegességemben biztos átdobnék egyszer valami követ vagy ami a kezemben van. Bár én amilyen indulatos vagyok valószínű a kerítésen mennék át és nekiugranék a szomszéd nyakának :)
A kaput zárjátok és ellenőrizzétek, hogy ne tudjon bejutni a szomszéd sehogyan sem, ha te nem vagy otthon.
Én két hónapja Bíróságra/rendőrségre járok, mert elvertem a köcsög szomszédomat, nem ajánlhatok ilyet, de Te is tudod, hogy megérdemelné.
Büdös tapló!
Utolsó előtti válaszoló: 1m90cm magas kerítésünk van, viszont a házból sem a párom, sem én nem akarok betonbunkert csinálni. Ennyi az ok arra, hogy miért nem bontom le a betonkerítést, és építek nagyobbat.
Utolsó válaszoló: Köszönöm a választ, igyekszem kultúrált lenni mindenkivel, a párom meg valóban egy tündér. Szerintem is ez lesz amit te mondasz, vicces, én csak 3szor küldtem el melegebb éghajlatra, azóta nem mer szólni ha én is kint vagyok vele.
Szia!
Van kutyátok? Ha nincs, érdemes lenne beszerezni valami jó őrző-védő fajtát. Az majd távol tartja a kedves szomszéd urat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!