Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekünk vannak ilyen...

Csak nekünk vannak ilyen szomszédaink? Már nagyon unom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 éves férfi vagyok. Egy kertes házas részén lakunk Budapestnek a párommal. Gyönyörű szép nagy házunk van, mert hála az égnek megtehetjük. Imádjuk egymást már 4 éve, gyerek nincsen. Mivel a kertben van egy nagy medence mert a párom szeret úszni, szeretné is kihasználni, de ha kint van, a szomszéd pasas állandóan beszólogat neki, hogy nem-e akar átmenni egy menetre, meg ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Elhiszem, hogy rossz a házassága, és nem tetszik neki a saját felesége, de ne az én feleségemen vezesse mindezt le. Nem először csinálta ezt, a párom eléggé ki van miatta, én már próbáltam neki szépen szólni, csúnyán szólni, következőre érik, hogy megütöm. Azt már gondolom meg sem kell említenem, hogy az egész szomszédság képtelen minket befogadni, mert mi tehetősebbek vagyunk, ahol tudnak ártani próbálnak nekünk. Volt már valaki közületek ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit csináltatok??

2009. jún. 16. 16:55
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
62%

vegyél airsoftos géppuskát

mondjuk egy AK47est, és ha vmelyik beszól, akkor csak kimész az oldaladon vele és feszítessz :)

2009. jún. 16. 16:59
 2/35 anonim ***** válasza:
98%

És az úr kedves neje tud a dologról? Én a helyetekben közölném vele, hátha helyre rakja a férjeurát!

A másik: úgyis megtehetitek, akkor tömény kerítést huzzatok fel, 1,8méter a határ, de olyat amin nem tud átlátni.

2009. jún. 16. 17:03
 3/35 A kérdező kommentje:
Komolyan már nekem is megfordult a fejemben. :-) Nem az a bajom, hogy ő nem tudja megvédeni magát, mert a feleségemnek sincs kicsi szája, csak zavarja őt is, és én nem töltök itthon túl sok időt sajnos.Viszont elköltözni nem fogunk, mert imádja ezt a házat..Nem szeretek verekedni de ha még egyszer ez előfordul nem biztos, hogy nem teszem meg.
2009. jún. 16. 17:06
 4/35 A kérdező kommentje:
17.03: Én amit tudok róluk az annyi, hogy rossz a házasságuk, meg nem szereti a nejét. Egyébként meg tömör kerítésünk van, de megoldja, felmegy náluk az emeletre, ugyanis telekszomszéd.
2009. jún. 16. 17:07
 5/35 anonim ***** válasza:
98%

Ültessetek valami nagy lombú gyorsan növő fát vagy bambuszsort oda, ahol átláthat, amin nem tud majd átlátni.

Egyébként bunkó emberek mindenhol vannak, mi panelban lakunk, a fölöttünk lakó szomszéd a liftbe dohányzik, és folyton leborít szemetet az erkélyünkre, az alattunk lakó meg gyakran bömbölteti a zenét éjszaka is.

2009. jún. 16. 17:21
 6/35 anonim ***** válasza:
97%

Hát nehéz helyzet, nekirontani mégse lehet mert akkor még ő fog feljelenteni téged.

Mi lenne, ha azt mondanád neki hogy oké átmegy a nejed, de veled együtt, és viszed a kedvenc kapádat is amit te közben neki fogsz felnyomni hátulról? Kiváncsi lennék mit mondana.

2009. jún. 16. 17:22
 7/35 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a legegyszerűbb, ha a feleséged ignorálja. Akkor tapasztalatom szerint 2-3 alkalom után megunja és abbahagyja. Ennek csak akkor van értelme számára, ha van reakció. Ha nincs, akkor minek csinálja?
2009. jún. 16. 17:23
 8/35 A kérdező kommentje:
Higyjétek el mi már mindent megpróbáltunk. Feljelenti meg mégsem akarjuk, mert ennyiből akkor még pár másikat is fel lehetne jelenteni, mert tőlük is kapja a párom rendesen a háta mögött, hogy egy kitartott l.otyó, mert nem dolgozik. (van 1 akivel jóban van és tőle visszahallja) Amit aztán abszolút nem értek, mert ő is dolgozik, csak neki nem kell minden nap elmenni itthonról, hanem innen is tud dolgozni. Áh nem értem én ezt az egészet miért kell ilyen embereknek létezni...
2009. jún. 16. 17:34
 9/35 A kérdező kommentje:
*Feljelenteni
2009. jún. 16. 17:34
 10/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: igen, ignorálja, legalábbis próbálja. Csak féltem őt, hogy nehogy átmenjen hozzá vagy valami amikor én nem vagyok itthon.
2009. jún. 16. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!