Csak nekünk vannak ilyen szomszédaink? Már nagyon unom.
Sziasztok!
32 éves férfi vagyok. Egy kertes házas részén lakunk Budapestnek a párommal. Gyönyörű szép nagy házunk van, mert hála az égnek megtehetjük. Imádjuk egymást már 4 éve, gyerek nincsen. Mivel a kertben van egy nagy medence mert a párom szeret úszni, szeretné is kihasználni, de ha kint van, a szomszéd pasas állandóan beszólogat neki, hogy nem-e akar átmenni egy menetre, meg ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Elhiszem, hogy rossz a házassága, és nem tetszik neki a saját felesége, de ne az én feleségemen vezesse mindezt le. Nem először csinálta ezt, a párom eléggé ki van miatta, én már próbáltam neki szépen szólni, csúnyán szólni, következőre érik, hogy megütöm. Azt már gondolom meg sem kell említenem, hogy az egész szomszédság képtelen minket befogadni, mert mi tehetősebbek vagyunk, ahol tudnak ártani próbálnak nekünk. Volt már valaki közületek ilyen vagy hasonló helyzetben? Mit csináltatok??
vegyél airsoftos géppuskát
mondjuk egy AK47est, és ha vmelyik beszól, akkor csak kimész az oldaladon vele és feszítessz :)
És az úr kedves neje tud a dologról? Én a helyetekben közölném vele, hátha helyre rakja a férjeurát!
A másik: úgyis megtehetitek, akkor tömény kerítést huzzatok fel, 1,8méter a határ, de olyat amin nem tud átlátni.
Ültessetek valami nagy lombú gyorsan növő fát vagy bambuszsort oda, ahol átláthat, amin nem tud majd átlátni.
Egyébként bunkó emberek mindenhol vannak, mi panelban lakunk, a fölöttünk lakó szomszéd a liftbe dohányzik, és folyton leborít szemetet az erkélyünkre, az alattunk lakó meg gyakran bömbölteti a zenét éjszaka is.
Hát nehéz helyzet, nekirontani mégse lehet mert akkor még ő fog feljelenteni téged.
Mi lenne, ha azt mondanád neki hogy oké átmegy a nejed, de veled együtt, és viszed a kedvenc kapádat is amit te közben neki fogsz felnyomni hátulról? Kiváncsi lennék mit mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!