Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lop és hazudik a hugom, és...

Lop és hazudik a hugom, és nagyon unom. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Szombaton itt volt nálam a barátnőm,és itt hagyta nálunk a hajvasalóját,és mire hazaértem,a hugom ellopta. A kereszt szüleimtől is ellopott 10.000 forintot,és a szüleimnek is hazudozik. De nem tudom hogy mit csináljak,hogy a barátnőmnek mit mondjak,hol van a hajvasalója? Neki is van,nem értem miért kellett lenyúlnia,megint én égek,és nincsen annyi pénzem,hogy azt mind vissza fizessem neki. A szüleimnek is szóltam,de a tesóm tagad.
2011. júl. 25. 14:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A hajvasalót már megtaláltam :$
2011. júl. 25. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú, hogy a szüleid ebből semmit nem vesznek észre és nem hisznek neked... Mire figyelnek akkor? Amúgy hány éves a húgod?

Én csak azt tudom mondani, hogy fenyegesd meg. Még egy ilyen és mész feljelenteni.

2011. júl. 25. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
régen ha valaki lopott, akkor tűzbe tették a kezét, mond ezt el neki. a hajvasalót meg vedd vissza tőle. gondolom már próbáltad szép szavakkal a tudtára adni, h ez nem szép dolog, most próbáld durvábban. egyébként hány évesek vagytok?
2011. júl. 25. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:
mi az hogy tagad? ha ott volt a hajvasaló és most nincs ott akkor azt valaki elvitte. Anyud nem volt gondolom, mert akkor mondta volna, idegenek nem járkáltak nálatok, mert azt csak észrevettétek volna, így marad hugod. Hát adja elő vagy fizesse ki
2011. júl. 25. 14:11
 5/11 D4RK_W4MP1R3 válasza:
És én még azt hittem a hugom sz*rházisága egyedi eset... :S
2011. júl. 25. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen vedd el a hajvasalót a szobájából és add vissza a barátnődnek! A húgodnak biztos nem lesz pofája a fejedhez vágni, hogy elloptad tőle.
2011. júl. 25. 14:18
 7/11 D4RK_W4MP1R3 válasza:
93%

14.18-as :

Ne vegyél rá mérget, az enyémnek volt... O.o Még én lettem lebaszva, h mit túrkálok a cuccai között O_o"

Az a nemmindegy!!! O_o

2011. júl. 25. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csőbehúznám valami jó sztorival, beszerveznék egy barátnőt valami drága holmival, és persze a szülőket is avasd be.Ha sikeres a történet akkor nagyot bukik az ősök előtt és a körmére néznek. Mennyi idős a húgod?

Azt mondod elemelt 10 ezret, nem vett belőle semmi új holmit ami láthatóan drága? Arra is rá lehetne kérdezni.

2011. júl. 25. 14:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Vedd vissza a hajvasalót,mondd meg neki,tudod hogy ö vette el.Megtaláltad.A pénzröl számolj ba a szüleidnek.Jobb ha ök veszik elejét a dolognak,mintha valahol a rendörök.....

Lehet én egy jobbossal helyre igazítanám a hugom ha ilyen lenne.

Hány éves????

2011. júl. 25. 14:48
 10/11 A kérdező kommentje:
Lassan 13. Nem vettem észre hogy vett volna valamit,de mesteri a dolgok eldugásában,úgyhogy szerintem csak én nem vettem észre.
2011. júl. 25. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!