Hogyan keressek munkát? Adnátok pár tanácsot?
Figyelt kérdés
Röviden. több mint egy éve munkanélküli vagyok. szolnok megyében élek egy kisvárosban. végzetségem ABC eladó, de már bármilyen munkát elválalnék. a párommal is romlik a kapcsolatunk, unja már ö is, én is a nélkülözést. Légyszi adjatok tanácsot. 24N2012. ápr. 3. 14:35
21/22 anonim válasza:
Az fizet kutyasétáltatásért, aki nem ér rá vagy idős és nem tud lépcsőzni napi 3x. A suli mellett csináltam.
A gyerekemet nem bíznám vadidegenre természetesen. Ha a kérdezőnek egyetlen olyan ismerőse sincs, akinek van gyereke, akkor a javaslatom tárgytalan. De ha van, főleg olyanok akik néha fizetnek babyszitternek, megér egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!