Nem tudom mit tegyek! Adnátok tanácsot?
ma 16:09
Azért mert úgy érzem talán még ő sem tette túl magát a dolgon és ő sincs rendben lelkileg.Félek attól hogy elrontom a dolgot.
Szerintem hívd fel, biztos minden nap, minden órában lesi a telefonját, hogy jelentkezel-e. Én is hagytam már el a barátomat hirtelen felindulásból, amit még akkor megbántam, hát kínszenvedés volt addig az idő, amíg újra találkoztunk.
3 hét már nagyon sok idő, én eddig biztos nem vártam volna, bár lehet, hogy tanult az esetből és nem fog dobálózni legközelebb a szakítással, ha probléma van.
Hívd csak fel, megpróbálod kétszer, ha nem veszi fel, akkor várjál még egy kicsit, aztán majd csak összetalálkoztok valahogy. De ha fontos vagy neki és látja, hogy kerested, vissza fog hívni.
ma 16:53
igen de ott te szakítottál nemő veled,az megint más hogy ha én szakíttok vele és ő keres engem.de itt forditott a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!