Adnátok tanácsot? Szomorú vagyok!
Figyelt kérdés
Már anya vagyok.Egyetlen egy barátnőm van.A többi mind elpárolgott hogy családot alapítottam.Ez a barátnőm is nemrég szült.Félek hogy őt is elveszítem.Azt mondja hogy nem,de mégis aggódom.Mióta meg van a picije ritkábban hív,keres stb.
Nagyon megviselne ha ő sem lenne már.Mit javasoltok?
2011. aug. 4. 16:13
1/11 anonim válasza:
gondolkodj. persze hogy kevesebbet hív, mert most született gyereke. keresd te is őt, (nemtudom mennyi idős a gyerek, de ha már elég ahhoz, akkor szervezz közös programokat)
2/11 anonim válasza:
Nekem annó szülés előtt nagyon sok barátom volt. Szültem és eltűntek. Senkit nem érdekel, hogy mi van vele, velünk:( Én szeretnék barátokat, vagy akár őket:(
3/11 anonim válasza:
Ez az elet menete. Jonnek-mennek a baratok, erdeklodesek.
4/11 A kérdező kommentje:
Ma hívtam,nem vette fel.Irtam neki smst,de még arra sem válaszolt.
2011. aug. 4. 16:20
5/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom.De mi akkor vettük fel újra a kapcsolatot amikor az én fiam 2 hónapos volt.Most majdnem 1 éves.
2011. aug. 4. 16:21
6/11 anonim válasza:
Gondolom, anyak nem ernek ra sms-ni. Nagyon gyerekes vagy.
7/11 A kérdező kommentje:
Gyerekes???? hát köszönöm.Én fiam is volt pici és tudom hogy az első hetek húzósak,alig van ideje az embernek még magára is.De akinek akartam annak azért tudtam írni vagy hívni.
2011. aug. 4. 16:23
8/11 anonim válasza:
Kezd el megemelni a tohonya segged és lépjél ki az ajtón.
9/11 A kérdező kommentje:
Jézusom.....nem is értem minek írtam.
Képzeld nemrég értem haza,mert tudod írtam hogy van egy gyerekem és vele voltam vásárolni,orvosnál stb.
Ő most szépen játszik én meg gépezek.
Ha arra gondolsz,hogy elmehetnék hozzájuk.akkor mellé fogtál,mert nem tudok elmenni hozzájuk....
2011. aug. 4. 16:44
10/11 anonim válasza:
Szerintem szép lassan visszatér majd, főleg, hogy majdnem egykorúak a gyerekeitek. Próbálj segíteni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!