Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szomorú vagyok, adjatok...

Szomorú vagyok, adjatok tanácsot léci. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

19 hós babóm ujabban egyáltalán nem keresi a társaságomat.

Sokszor járok vele kórházba,mivel van egy mozgásszervi betegsége,(ezt most nem részletezném),és azóta feltűnően elutasító velem.

Nem tudom,hogy miért,talán összeköti velem a rossz kórházi élményeket,vagy nem tudom,de nagyon el vagyok keseredve.Egyáltalán nem foglalkozik velem,nem bujik már ugy mint régen és ez iszonyatosan bánt.

Kérem akinek volt hasonló irjon.

2010. nov. 13. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 28 hónapos lányom ilyen velem. Nálunk annyi a különbség, hogy a kistesó miatt veszélyeztetett koraszülés miatt bent fogtak a kórházban és nem akar velem beszélni telefonon, ha meg meglátogat akkor bután viselkedik, kiabál. Nem bújik hozzám.
2010. nov. 13. 18:12
 2/5 A kérdező kommentje:

sajnálom,hogy nálad is ez a helyzet:(

nem kellemes az biztos:(

köszi a választ

2010. nov. 13. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veletek történik. Nincs saját tapasztalatom, de csak annyit akartam írni, hogy igen sajnos valószínű, hogy ebben a korban azért már rendesen felfogja, hogy mi történik vele és te vagy ott vele még a rossz élményeknél is. Talán kitalálhatnál új közös programokat vele kettesben, együtt fürdés vagy hasonlók, ami talán feledteti vele a rossz élményeket. És ami még nagyon fontos, hogy mindig mondd el neki, hogy mi miért történik, fontos hogy megbeszéld vele, még ha neked úgy tünik nem érti meg, hidd el figyelni fog rád. Remélem hamarosan vissza billen a régi béke közétek!
2010. nov. 13. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk akkor volt ez, mikor a kissebbik lányom született. Kellett 3-4 hónap mire átment a nagyobbik lányomnál ez az időszak. Sokat próbáltam ölelgetni, időt szakítani csak rá, és elfogadni hogy dühös, és mérges rám, és elmondani neki ezerszer hogy szeretem.

Első válaszoló. A gyereked egyáltalán nem viselkedik bután!! Teljesen természetes amit csinál. Azért van mert hiányzol neki, és dühös rád mert magárahagytad. Sajnos ő még nem érti miért nem lehetsz vele.

2010. nov. 13. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat és a biztatást:)

remélem ezen is túlleszünk egyszer, csak nehéz...

minden jót nektek:)

2010. nov. 14. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!