Szomorú vagyok, adjatok tanácsot léci. Mi lehet a baj?
19 hós babóm ujabban egyáltalán nem keresi a társaságomat.
Sokszor járok vele kórházba,mivel van egy mozgásszervi betegsége,(ezt most nem részletezném),és azóta feltűnően elutasító velem.
Nem tudom,hogy miért,talán összeköti velem a rossz kórházi élményeket,vagy nem tudom,de nagyon el vagyok keseredve.Egyáltalán nem foglalkozik velem,nem bujik már ugy mint régen és ez iszonyatosan bánt.
Kérem akinek volt hasonló irjon.
sajnálom,hogy nálad is ez a helyzet:(
nem kellemes az biztos:(
köszi a választ
Nálunk akkor volt ez, mikor a kissebbik lányom született. Kellett 3-4 hónap mire átment a nagyobbik lányomnál ez az időszak. Sokat próbáltam ölelgetni, időt szakítani csak rá, és elfogadni hogy dühös, és mérges rám, és elmondani neki ezerszer hogy szeretem.
Első válaszoló. A gyereked egyáltalán nem viselkedik bután!! Teljesen természetes amit csinál. Azért van mert hiányzol neki, és dühös rád mert magárahagytad. Sajnos ő még nem érti miért nem lehetsz vele.
köszönöm a válaszokat és a biztatást:)
remélem ezen is túlleszünk egyszer, csak nehéz...
minden jót nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!