Airsoft fegyvert keressek, illetve tanácsot kérek! Valaki írjon tanácsot?
Figyelt kérdés
Én még sosem Airsoft-oztam,de szeretném elkezdeni...Megfordult a fejembe,hogy legyen egy Jing Gong G36C(nem tudom honnan érdemes rendelni) és ez is G&P M4 Special Operation(ilyet egyátalán nem láttam sehol->keletifront,nowar,ilyesmi.)
Tanácsot,véleményeket kérek!
2010. okt. 15. 23:02
1/3 anonim válasza:
Nekem van egy eladó airsoft puskám. Black eagle M5 hosszú csövü távcsöves puska. Én a airsoftgun. hu oldalról szereztem be
2/3 anonim válasza:
Én az Újpesti piacon vettem egy MP5-ös fegyvert 23.000-ért, az ég világon semmi baja nincsen, azt leszámítva, hogy eltörtem benne valamit, mert leejtettem elég magasról, azóta nem jó... De sokat spóroltam vele, hogy nem boltban vettem. Ja és JG!
3/3 anonim válasza:
A novák piacon tudsz venni olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!