Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keressek munkát?...

Hogyan keressek munkát? Adnátok pár tanácsot?

Figyelt kérdés
Röviden. több mint egy éve munkanélküli vagyok. szolnok megyében élek egy kisvárosban. végzetségem ABC eladó, de már bármilyen munkát elválalnék. a párommal is romlik a kapcsolatunk, unja már ö is, én is a nélkülözést. Légyszi adjatok tanácsot. 24N

2012. ápr. 3. 14:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Lidlben voltam interjun. kb két hónap mulva kaptam a levelet, hogy nem engem választottak. itt még spar, penny, és profi van. a profiban már dolgoztam.
2012. ápr. 3. 14:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Akivel csak találkozol, mondd hogy munkát keresel, és ha tudnak valamit szóljanak, ismerősök, rokonok, szomszédok, boltban eladók, fodrász, stb.

Személyesen menj be munkát keresni és vidd az önéletrajzodat, akkor is ha nem hirdetnek.

2012. ápr. 3. 15:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
A fentieken kívül mást én sem tudok, de írok, hogy ne keseredj el, ne add fel, ma nagyon sokan vannak így! Én is régkeresek, volt több protekcióm is, nekem val. a gyerekek miatt nem jött össze egyik sem.Nem biztos, hogy Bp.-en jobban jársz, több munka,de több ember, +rokonok, ismerősök elvesztése sem jó! Esetleg Szolnokon? Közmunka az önkormányzatnál? (külföld?)Tényleg elképesztő, mi van M.o.-on!
2012. ápr. 3. 15:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Martfűi vagy? :) Valami külföldi munka nem érdekel??
2012. ápr. 3. 15:09
 15/22 A kérdező kommentje:
Már teljesen végem van.. nincs munka, nincs pénz, veszekedések. és még utcaseprönek sem kellek.
2012. ápr. 3. 15:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Mezötúri. külföldi munka. hát... nyelvet nem beszélek... erotikus munka meg ha éhen halok sem érdekel.
2012. ápr. 3. 15:13
 17/22 A kérdező kommentje:
Nagyon sok eladó van szolnokon is.. még árufeltöltésre is több százan jelentkeznek.
2012. ápr. 3. 15:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nem hiszem el, hogy nincs egyetlen idős ember sem akinek lehet segíteni. Nem akarom megbántani őket, de néha sajnos elmarják maguk mellől a családot, a segélyszervezetek tagjait és ilyenkor kell nekik valaki aki elmegy bevásárolni, takarít. Hány ilyen embernél voltál?

Vagy kutyasétáltatás, gyerekek óvodába kísérése. Én nem mindig tudom megoldani, nagyon jó, hogy van egy lány akiben megbízom és "bármikor" tud segíteni.

2012. ápr. 3. 15:27
 19/22 anonim ***** válasza:

Ki az aki a kutyasétáltatásért fizet? Engem ez tényleg érdekel.

És te egy vadidegenben megbíznál, s rábíznád a gyerekeidet? Nem hiszem.

2012. ápr. 3. 15:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha nem hiszed el.akik nagy városban élnek, nekik sokszor nehéz elhinni. a kutyák az udvarban szaladgálnak. az öregek tényleg válogathatnak a segélyszervezetek között, kb 4db van. a gyerköckisérésre még nem gondoltam, igaz nem is hallottam még ilyen lehetöségröl.
2012. ápr. 3. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!