Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nőket is megcsalják és...

A szép nőket is megcsalják és elhagyják?

Figyelt kérdés
miért van az hogy sok szép nőt hagynak el, nem becsülnek meg? nem arra arra pénzlehúzó csajokra gondolok meg a pláza cicákra hanem a tényleg igényes szép nőkre. persze tudom hogy minden szép nőt is un valaki de miért nem becsülik meg jobban a férfiak ha van egy ilyen barátnőjük. engem is többet megnéznek az utcán igényes vagyok magamra, pénzre se hajtok mégsem vagyok megbecsülve.
2012. ápr. 2. 12:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért történik meg a legtöbb megcsalás? Mert az illető(nő vagy férfi) megunta, megszokta a régit, és újra, izgalmasra vágyik.

A leggyönyörűbb nő mellett is előjöhet ez az érzés, hiszen a legfinomabb ételeket is megunjuk, ha mindig azt esszük.

Tehát ha valaki hajlamos a megcsalásra, akkor teljesen mindegy, ki a partnere, meg fogja csalni idővel, és sokszor sokkal rondábbal, ami a megcsaltnak külön fájdalom.

2012. ápr. 2. 13:14
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon sok szép nő kézenfekvőnek veszi, hogy a szépségükért szeretik őket és nekik egy kapcsolatban nem is kell többet tenniük. Hosszú távon senkit sem fognak megbecsülni azért, mert szép. Egy kevésbé dekoratív nő tudja, hogy nem elég a külseje, hanem egyéb kvalitásaival igyekszik megtartani a férfit (humor, műveltség, széles érdeklődési kör)- talán ez annyiból könnyebb is nekik, mert gyerekkoruk óta más pozitívumokkal kellett elnyerniük a környezetük elismerését.

Persze ne vonjuk le azt a következtetést, hogy minden szép nő értéktelen és minden csúnya nő intelligens. De tény, hogy a szép nők sokszor kevesebb erőfeszítést tesznek egy kapcsolat megtartásáért, mint a kevésbé csinosak.

2012. ápr. 2. 13:36
 23/26 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy még többször, mint a csúnyábbakat. Nekem is van 2 nagyon naygon szép barátnőm, de nagyon nem működnek a kapcsolataik. És szerintem pont azért, mert tudják, hogy milyen szépek, és atz hiszik, hogy bármit megengedhetnek maguknak, mert úgysem hagyják el őket, ha meg igen, hamar találnak mást. Igaz, találnak is, de az is besokall pár hónap, esetleg év után. És ez így megy már 10 éve.
2012. ápr. 2. 14:25
 24/26 anonim ***** válasza:

Fogalmazza már meg valaki milyen egy szép nő!

Köszönöm!

De ha egzaktnak tekinteném a szépséget, akkor sem értem miért járna több tisztelet egy szép nőnek. Ilyet csak az mond aki azt gondolja a férfiakról, hogy nincs aki felérne hozzá. Alapvető, hogy tisztelem és becsülöm embertársaimat, nemtől, kortól, identitástól vallási meggyőződéstől stb függetlenül. Aki nem képes erre, vagy megkülönböztetőleg többet vár, ott nem a szépséggel van probléma.

Amúgy elárulom, a ronda nőket is megnézik az utcán.

2012. ápr. 2. 17:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Persze. Az egy dolog, hogy v.ki jól néz ki, de ha a természete kiborító, akkor valószínű, hogy elhagyják.

A másik, hogy viszont vannak olyan emberek, akiknek senki és semmi nem elég jó.

2012. ápr. 4. 19:25
 26/26 evans ***** válasza:

egy nő mindaddíg meg lessz becsülve míg ki nem pakolja a férfi sör-ét hogy a hülye joghurjait meg salátáit be tudja rakni!

én egy szép és normális nőt soh nem hagynék el!!!

2012. ápr. 6. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!