Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nőket is megcsalják és...

A szép nőket is megcsalják és elhagyják?

Figyelt kérdés
miért van az hogy sok szép nőt hagynak el, nem becsülnek meg? nem arra arra pénzlehúzó csajokra gondolok meg a pláza cicákra hanem a tényleg igényes szép nőkre. persze tudom hogy minden szép nőt is un valaki de miért nem becsülik meg jobban a férfiak ha van egy ilyen barátnőjük. engem is többet megnéznek az utcán igényes vagyok magamra, pénzre se hajtok mégsem vagyok megbecsülve.
2012. ápr. 2. 12:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szép, még nem biztos, hogy jó is... :)
2012. ápr. 2. 12:29
 12/26 A kérdező kommentje:
ma 12:27 pontosan leírtad a kapcsolatunkat. nem becsül de a szex az jó és így egy hajszálon függ az egész. Nekem kellene lépni.
2012. ápr. 2. 12:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer undorítónak bélyegzett egy ismerősöm-mert van rajtam kb. 10 kg felesleg, "elvont" vagyok és mert szeretek feketében járni. Az az ismerősöm egy gyönyörű arcú, vékony lány, aki folyamatosan szapul másokat, hogyan néznek ki mégsincsen egy normális párkapcsolata. Én 5 éve vagyok együtt egy hivatásos sportoló, helyes férfiúval.

Együtt járunk el sportolni, rengeteget dumálunk, haverjai imádnak...És igen nem szabad magadat teljesen kiadni soha,

mindig kell egy kis tartás az emberbe.

2012. ápr. 2. 12:32
 14/26 anonim ***** válasza:
58%
Mert minden nőnél van jobb nő...
2012. ápr. 2. 12:37
 15/26 anonim ***** válasza:

Nincs különösebb gondom a külsőmmel, még ha nem is teszek érte. Egyfolytában bámulnak a férfiak, Persze megszólítani nem mernek, csak nagyon kevesen! (ez az egyik nagy hátul ütője). Életem során eddig nem csaltak meg, De viszont volt, aki nem bízott bennem (hiába nem adtam rá okot). Itt az volt a helyzet, hogy ő elég csúnyácska, s mégis ő volt állandóan féltékeny. Ugye erre szokták mondani, hogy csak az féltékeny, aki magában sem bízik, bár azt is tudja, hogy bőven tudnék válogatni, ha akarnék. De nem akarok, és ezt nehezen értik meg.

Illetve, ami még nekem nagyon rosszul esik, hogy sokan csak arra akarnak használni, s nem érdekli őket ki vagyok, és mi van bennem. Ezt már az elején látom, hogy hogy közeledik, így "efajtát" nem is nagyon választok.

2012. ápr. 2. 12:41
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

Hát ez egy jó kérdés.

Volt egy srác, gogo táncos barátnője volt, mondjuk szép csaj volt vagyis inkább tökéletes alakú, de úgy voltak egymással mint a kutya meg a macska, kb 2 naponta szakítottak. 3-szor is megcsalta, aztán egyszer végleg ott hagyta egy túlsúlyos pufi csaj miatt, akivel 3 éve együtt vannak és imádják egymást. Meg nekem ilyenkor még Eva Longoria jut eszembe Született feleségekből. Ő is egy gyönyörű nő, és a férje mégis megcsalta, vagy Victoria Beckham is szép (vagy csak volt valamikor, bár szerintem még most is jól néz ki) de őt is megcsalták. Fura ez...

De ilyenkor meg az jut eszembe hogy vajon bennem mi a hiba. Engem is sokan megnéznek, pl ma is láttam a tükörből hogy utánam fordultak, de mégsem kellek senkinek. Mondjuk nálam meg az az ellentmondás, hogy én nem tartom magam szépnek, a pasik megnéznek, de mégsem akarnak tőlem semmit. Szóval nem értem...Vagy az is lehet hogy olyan csúnya vagyok hogy azért néznek meg :D

2012. ápr. 2. 12:46
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

Azt még muszáj leírnom, annak ellenére, hogy ti is biztos tudjátok.

Szóval egyáltalán nem igaz, hogy a szép nők hisztisek, gonoszak meg blabla. Persze vannak ilyenek is, mint ahogy a kevésbé szépek között is, akik között egyesen pl nagyon féltékenyek, irigyek tudnak lenni.

Az is viszonylagos, hogy mit tekintünk szépnek. Én nem a plázacicákat, meg szolis nagy körmű csajokat nevezném szépnek. Hanem akinek szép arca van, látszik az a kisugárzás, és mindemellett még csinos, ápolt.

2012. ápr. 2. 12:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Érdekes amiket írtok is milyen igazak is. Sok lány panaszkodik hogy megfordulnak utánuk és még sincs párjuk. Ami előnyt jelent hogy vonzóak annyi hátránya is van mivel sztereotípiákkal ruházzák fel őket.
2012. ápr. 2. 12:51
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

Talán férfiként az én élményemet elmondhatom,hátha tanultság lesz.

6 évvel ezelőtt egy bomba szép nővel jártam.Annyira gyönyörű volt,hogy az első napokban el sem akartam hinni,hogy ő az enyém.velem van,velem alszik,szexel,ébred.A haverok csodálatát is besöpörtem minden egyes alkalommal.Jó érzés volt.Olyan 3 -4 hónapja jártunk,és jöttek a gondok.Kezdett zavarni,hogy 3-4 hónapja együtt vagyunk,de még sosem láttam az igazi arcát.Mindig sminkelte magát. Nem durván,csak szolidan,de mégis smink volt.Kiderült,hogy míg én szeretek sátorozni,túrázni,ő inkább csak a strandon napozna.Míg nekem a nyaralás egy kaland volt,és fontosabb volt az ország megismerése,múzeum,épületek megnézése,kirándulások,addig ő inkább a tengerparton csücsült volna 2 hétig.Én is elvoltam ott 2-3-4 napig,de nem folyamatosan két hétig.A sok felesleges hisztik is kezdtek idegesíteni egy idő után..Az állandó féltékenységi jelenetei,hogy miért nem hívom,miért néztem rá a másik nőre(mert biztos ő tetszik nekem stb) már lassan elvette a kedvemet.Bár még mindig gyönyörű nő volt,de már nem igazán értékeltem a szépségét.Összevesztünk.Később megismerkedtem egy átlagos nővel.Kis husis nővel.Szép barna haj,természetes arc,és állandóan mosolygott.Kiderült hatalmas humora van,és jószívű.Minden egyes nappal egyre szebbnek látta,.Észre vettem,hogy milyen gyönyörű a szeme.Milyen édesen kacag.Nem féltékeny.Okos.Nem kapaszkodik belém,nem erőlteti a szerelmet.Reggel amikor felébred látom az igaz arcát smink nélkül,és csodaszép nő.Beleszerettem.4 éve a feleségem.Sosem cserélném le egy bomba nőre,mert ő úgy tökéletes ahogy van.Azt hogy nem 50 kiló hanem 65..nem érdekel,Így gyönyörű...

31/F

2012. ápr. 2. 12:52
 20/26 A kérdező kommentje:
ma 12:52 köszi hogy leírtad az élményedet, biztos sok férfi van még így és végül rájön az ember hogy nem minden a külső.
2012. ápr. 2. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!