Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nőket is megcsalják és...

A szép nőket is megcsalják és elhagyják?

Figyelt kérdés
miért van az hogy sok szép nőt hagynak el, nem becsülnek meg? nem arra arra pénzlehúzó csajokra gondolok meg a pláza cicákra hanem a tényleg igényes szép nőkre. persze tudom hogy minden szép nőt is un valaki de miért nem becsülik meg jobban a férfiak ha van egy ilyen barátnőjük. engem is többet megnéznek az utcán igényes vagyok magamra, pénzre se hajtok mégsem vagyok megbecsülve.
2012. ápr. 2. 12:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
En azért nem vagyok megbecsülve eléggé, mert a férjemnek kopmlexusa van mellettem, és szereti ha letud húzni, alkalomadtán.Uyanakkor õ is jó fej.
2012. ápr. 2. 12:21
 2/26 anonim ***** válasza:
72%
mert nem minden a külszín,a szépség..Egy szépséggel meg lehet bárhol jelenni,de ennyi.Ez hosszabb távon nem elég.Ennél jóval több kell.Mit ér az a nő aki szép éjjel-nappal,és sosem természetes,sosem nevet,sosincs egy igazi őszinte viselkedése??
2012. ápr. 2. 12:22
 3/26 A kérdező kommentje:
ma 12:21 ez érdekes hogy komplexusai vannak. kevésnek érzi magát melletted?
2012. ápr. 2. 12:22
 4/26 anonim ***** válasza:
69%
Én olyan vagyok, mint te. Adok magamra, megnéznek az utcán. Aztán ennyi, jó ha 40-ből egy meg is mer szólítani. A többi csak bámul. Szerintem félnek a szép nőktől, hogy miért, azt csak a férfiak tudják, ha tudják egyáltalán. Én úgy vettem észre, hogy a férfiak nem attól félnek, hogy egy nő nemet mond a közeledésre, hanem attól, hogy igent. És ez a szép nőkre mindinkább igaz, mert nem tudják megbecsülni őket. Hogy miért azt nem tudom, de ha megvan, akkor már nem törődnek velük annyit mint kellene. Legalábbis szerintem.
2012. ápr. 2. 12:23
 5/26 anonim ***** válasza:
98%

Miért nem lehet normálisan fogalmaznia, írnia annak az embernek, aki igényesnek vallja magát? Bocsánatot kérek, én nem tarom magamat nyelvtan-nácinak, de ez most...na.

Kérdésre: ki nem becsül meg? Nekem van barátnőm, aki elég telt-mondhatni kövér-,ezért sokan igénytelennek bélyegzik. A párja 10 éve folyamatosan imádja, mert jó humora van, művelt, értelmes nő. Ennyi.

2012. ápr. 2. 12:25
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
Aki nem képes kötődni eléggé, az széphez sem fog, csúnyához sem. Attól, hogy szép, méglehet beképzelt, bunkó. Szép nő ált. szép társa könnyebben talál mást.2 csúnya ember muszáj ragaszkodjon egymáshoz.
2012. ápr. 2. 12:25
 7/26 anonim ***** válasza:
83%

szerintem azokat a nőket csalják meg, hagyják el, és nem becsülik meg, akik nem tudják azt adni a férfinak, amire szüksége van. nem feltétlenül benned van a hiba.

a plázacicák érzelmet, biztonságot, gyengédséget nem tudnak adni.

én is szoktam néha ezt érezni, hogy nem vagyok megbecsülve, mert mindent szó nélkül megcsinálok, és minden érzelmemet, minden pillanatomat Neki adom. könnyű préda vagyok. ennek ellenére imádjuk egymást, csak Ő néha nem becsüli a fáradozásaimat, mert könnyen kapja.

2012. ápr. 2. 12:26
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen kevésnek érzi magát mellettem, mert sokan ezt sújkolták bele. Pedig én abszolút nem érzem magamat szebbnek, jobbnak, mert van olyan férfiként, mint én.

Ezt mindig is tudatom vele. Ilyenkor nagyon tud örülni neki.

2012. ápr. 2. 12:27
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, tapasztalatom szerint a szépség csak a megismrekedés és a kapcsolat, vagy viszony elejént mérvadó. Mert ugye ha valakit nem találsz elég szépnek és vonzónak külsőre, akkor nem is kezdesz vele semmit se.

Aztán ha egy ismerkedés túlélt már pár hetet, akkor kezdenek előjönni más dolgok amik vagy tetszenek vagy nem. Az hogy valaki vonzó-e az nemcsak azon múlik hogy milyen a külseje. És minden pasinak-nőnek kell hogy a másik viselkedésben, mentalitásban, vele való hozzáállásban is passzoljon. Jönnek a klasszikus dolgok, túl sokszor telefonál- túl kevésszer telefonál = ér rá. Ha valami gondom van, el tudom-e mondani olyan formában a másiknak, hogy az ne legyen sértő, és egyébként tudjon róla. Van-e féltékenykedés. Ki mennyire viselkedik úgy hogy a másikban növelje a bizalmat, vagy éppen hogy eltaszítja... Aztán sok múlik a pasas természetén is. Amiről te beszélsz, az egy függetlenebb típusú férfit feltételez. Aki nem szereti ha idejekorán lekötelezetté válik. A nem "megbecsülés" akkor jöhet, ha igazából elege van a nő ragaszkodásából, vagy feltételezett ragaszkodásából, ugyanakkor szexuálisan vonzónak tartja és nem akarja kihagyni. De nem szerelmes. Mert ha egy férfi tényleg szerelmes akkor nem fog úgy viselkedni hogy nem becsüli meg azt a nőt.

És ha már egy pasi úgy kezd el viselkedni, hogy az majdhogynem megalázó a nő számára, vagy ahogy te mondod nem becsüli meg a nőt, akkor ha a nő ezt lenyeli csak azért hogy megtartsa az egyébként is hajszálon lógó hapsiját, akkor a nő is ugyanúgy tehet erről. És az ilyen pasival nem veszekedni kell, hanem ott kell hagyni. Ennyire egyszerű.

Szóval nem a szépség a lényeg, hanem az, hogy mennyire passzol egyébként az a két ember.

33/N

2012. ápr. 2. 12:27
 10/26 anonim ***** válasza:
81%
Igen, mert hiába szép, ha pl. hisztis, kiállhatatlan, féltékeny, nem alkalmazkodó, vagy nem tiszteli a férfit. A szépség elmúlik és ezt tudják a férfiak is. Egy életet leélni, meg nem egy szép "bábúval" szokás, hanem egy Emberrel, akivel kiegészítitek egymást.
2012. ápr. 2. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!