Ha valaki megütötte az exeit, a mostani párját is megfogja?
Egy barátnőm olyan pasit fogott ki magának, aki megütötte az exeit. A barátnőm előtti ex egy másik barátnőm.
Ismerem a férfit lassan 3 éve (barátnőm 9 hónapja van vele, az előzővel 2 évig voltak együtt), láttam már hogy viselkedik mikor agresszív. Az exét a nyílt utcán megpofozta.
A barátnőm szereti, de én féltem.
Mi van, még nem volt nővel dolgod?
Ezt hívják aggódásnak, törődésnek. Mert a lány most szerelmes, nem gondolkodik racionálisan, a kérdező meg nem akarja, hogy megverjék.
Te direktbe játszod a hülyét?
Azt hivják törödésnek hogy kibeszélem nyilvánosan a barátnőm kapcsolatát?
Mit változtat a bnő életén az hogy itt minket kérdezget, áruld el. Itt melyik a törödős rész?
Beszélt vele, véleményét elmondta, slussz, ennyit tehet, többet nem.
Ez nem másról szól csakis saját magáról, hogy a saját lelkét nyugtassa én rendes ember vagyok, törödöm a barátaimmal, megkérdeztem egy fórumonˇ
Én minek kérdeznélek meg benneteket a barátaimról, felőlem válaszolhatna az Egyesült Államok elnöke annak a véleményét is leszarnám, ha a cimborámról beszél.
Már leirtam, gondoltam itt választ kapok arra mi a nőkben ez a "itéljétek meg hogy a barátnőm helyesen él e" kényszer?
Ha mástól nem, hát tőled, te kitünsz a tömegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!