Ha valaki megütötte az exeit, a mostani párját is megfogja?
Egy barátnőm olyan pasit fogott ki magának, aki megütötte az exeit. A barátnőm előtti ex egy másik barátnőm.
Ismerem a férfit lassan 3 éve (barátnőm 9 hónapja van vele, az előzővel 2 évig voltak együtt), láttam már hogy viselkedik mikor agresszív. Az exét a nyílt utcán megpofozta.
A barátnőm szereti, de én féltem.
A másik barátnőm, aki a pasi exe, beszélt a többi nővel. Mindegyik azt állította, hogy a pasi nemcsak megütötte őket, hanem meg is csalta. (ez még akkor volt mikor ő járt a pasival)
A barátnőm azt mondja, biztos benne hogy őt nem fogja se bántani se megcsalni. Persze ő suli után mos-főz-takarít, utána együtt mennek kocsmázni.
Mi a nőkben ez a "itéljétek meg hogy a barátnőm helyesen él e" kényszer?
Vagy igazából ez te vagy csak annyira szégyenled hogy még arc nélkül sem mered felvállalni?
De ha tényleg a barátnődről szól a kérdés miért nem te mondod el neki a saját véleményed, miért szeretnéd vele közölni a miénket is?
Csak az érdekel, hogy egy olyan ember aki megütötte az exeit, megváltozhat e.
Már elmondtam a barátnőmnek, hogy vigyázzon a barátjával. De nem akarok beleszólni az életébe.
Csak aggódom a barátnőmért ennyi az egész.
Mert szereti a barátnőjét, és nem akarja, hogy baja essen.
Ennyit nem tudtál kikövetkeztetni?
Férfi nem üt meg nőt. Ha meg megüt, akkor nem férfi, csak egy nyomorult szar. Ahogy felvázoltad az illetőt, egy tökéletesen jelem nélküli véglény, akibe a levegő is kár. Nem fog megváltozni, csak ha impotens lesz, mert akkor többet fog inni, és hamarabb eljár a keze.
F/37
Dehát már beszélt vele, elmondta véleményét, ez nincs tovább.
Isten bizony nem értem. Erre mondják hogy pletyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!