Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ilyen körülmények...

Lányok, ilyen körülmények mellett mikor vállalnátok gyermeket?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt. Én 25 ő 32. Ő rendszeres jövedelemmel rendelkezik, én eddig csak tavasztól őszig dolgoztam, de idéntől már télen is. Olyan életet élünk, éltünk inkább ami miatt havi két hétvégén nem vagyunk otthon, hanem sportolási céllal elutazunk, illetve heti 2-3 estét is ez vett el. Nagy terveink voltak egy két éven belülre, hogy pl egy hónapot csak utazgatunk. Saját gyermeket olyan 3-4 év múlva terveztünk. De neki van egy gyermeke korábbról, aki már szinte csak velünk van, mert az anyukája nem az a felelősségteljes típus, és úgy néz ki, jó ha heti egy napot a gyerkőc az anyukánál lesz. Szóval így felborult az életünk, de most vagy az van, hogy most a gyerkőc miatt kell lemondanunk sok mindenről, aztán mikor már nagyobb lenne jönne a saját/ok és akkor amiatt, vagy ha már most úgyis van ez a helyzet, vállaljunk most sajátot, így hamarabb jön el az idő, mikor újra lehet menni mindenfele, mert mikor már a sajátok is 2-3 évesek lennének ők is jöhetnének velünk. Viszont én így csak keveset dolgoznék előtte, és ami a baj,hogy abból nem lenne gyedem.

Még mielőtt valaki azt mondja h gyereket akkor vállaljak, ha semmi sem lesz hasonlóan fontos, az ne írjon. Nekünk ez életvitel, enélkül belefulladnánk a hétköznapokba. A kérdés az időzítés.

2012. ápr. 2. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi van 9-es, csak nem irigyek vagyunk?
2012. ápr. 11. 16:26
 12/12 ekeke ***** válasza:
Vagy-vagy.
2012. ápr. 14. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!