Hogyan vettétek fel a férjetek nevét?
Figyelt kérdés
a példa legyen monjduk Kiss Jenő és Kovács Ilona. Köszi! :)2012. ápr. 1. 12:47
11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Én is Kiss-Kovács Ilonán gondolkodom, de nem tudom, mennyire illik össze a vezetéknevünk.
2012. ápr. 1. 13:04
12/22 anonim válasza:
Én is kötőjelesen fogom felvenni (Kiss-Kovács Ilona) :)
13/22 anonim válasza:
Egyeshez hasonlóan mind a ketten kötőjelesek lettünk.
14/22 anonim válasza:
Én csak simán Kiss Ilona leszek. Nem kell nekem 100 név.
15/22 anonim válasza:
Én nem vagyok ugyan férjnél, de ha egyszer eljön az idő, akkor Kiss Ilona lennék.Nekem valamiért ez a megoldás tetszik.=)
17/22 anonim válasza:
Mik ezek a lepontozások? sok páratlan luvnya, úgy kell nektek :D:D
18/22 A kérdező kommentje:
Én is azt nézem, hogy más véleményén, egyéni ízlésén mit lehet nem hasznosnak értékelni? :) Mindegy, én mindenkit felpontoztam, nehogy valakinek rosszul essen az alacsony százalék :D Köszönöm még egyszer a válaszokat! :)
2012. ápr. 1. 16:18
19/22 anonim válasza:
Most őszintén... Ennél a kérdésnél miért kell lepontozni a másikat? Hülyét kapok ettől.
20/22 anonim válasza:
Ha már itt tartunk, én most mindenkit lepontoztam, hehe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!