Horkol a ferjetek? Zavar e?
Igen,és zavar.Sokáig a gyerekekkel aludtam, többek közt emiatt is.Oldalra fordítás,füldugó nem sokat ér...
Nem minden éjjel alszunk együtt, mert hol én,hol ő éjjeles.
Egyedül jobban ki tudom aludni magam..
Az én párom szörnyen horkolt. Olyan is volt a horkolásában, hogy majd 1 percig nem vett levegőt, majd felhorkantott.
Kiderült, hogy ez nála betegség, a légcsöve gyenge és összeszorul neki éjjel, ezért nem tudott levegőt venni és mikor horkantott, akkor mikró ébredései voltak, így soha nem tudta rendesen kipihenni magát, állandóan pisilni járt éjjel, meg minden féle bajt is okozhatott volna neki, a magas vérnyomáson keresztül, agyi és szív problémákig.
Azóta ilyen lélegeztető szerű géppel alszik és nincs probléma ezzel.
Amúgy zavart, igen, mivel elég durva volt, amikor hirtelen felhorkantott, volt, hogy félálmomban megijedtem és felsikkantottam, annyira váratlanul ért. Nem egyszer véletlen bele is rúgtam, mert úgy összerázkódtam a hirtelen jött zajtól. :)
Rettenetesen. És rettenetesen zavar is. Külön alszunk, ő lent a nappaliban, én az emeleten. Így is sokszor fölhallatszik. Kipróbáltunk mi is sok mindent, de nem segített.
Viszont biztos vagyok benne, hogy ez már betegség, sokszor van légzéskimaradása. Persze orvoshoz nem akar menni. Férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!