Házas, kapcsolatban élő nők, nem próbálnátok ki?
Köszi a választ,igen,én is látok néhány pasit,akikkel el-el játszanék a lepedő alatt,de vissza fogom magam,pedig tetszek nekik,látom rajtuk...
15:48,téged pedig csak irigyelni tudlak!És még most is van olyan,mikor beszélgettek és nem is veszitek észre és közelebb kerültök,amiből végül csók lesz?Még mindig ugyanannyira jól megy a "házas élet" is?15 év után?mert ha igen ,hát gratula!
én amikor álmodozom, olyanokról, hogy bármit megtehetek amit akarok , másik sráccal (álmomban a párommal - érdekes) de olyan jól érzem magam, hogy sugárzik belőlem a boldogság, egyfolytában mosoly van az arcomon.és amikor felébredek, akkor jön rám a meglepődés, hogy de rég éreztem ilyet, már el is felejtettem, hogy ilyet is lehet érezni!
az életben a párom folyamatosan korlátok közt tart, féltékeny és soha nem vagyok neki elég jó semmiben. amikor meg szakítunk, senki még csak rám sem néz, nemhogy érdeklődnének irántam.
amikor meg szakítunk, senki még csak rám sem néz, nemhogy érdeklődnének irántam.
dehogynem,biztos rád néz valaki,hidd el,csak el vagy foglalva sebekkel,amiket a pasid okozott.Én is szoktam álmodozni/álmodni a jelenlegi pasimról (is) s úgy minden sokkal jobb.Ha pedig valaki másról szoktam álmodni,találóan Bla néven szólítom,nem tudom miért:)
A "házas élet" az évek folyamán csak jobb lett.Mert ismerjük egymás gondolatait,kivánságait,minden mozdulatot.És képesek vagyunk kipróbálni uj dolgokat. (és persze kellett hogy ne mackónadrágo coffoshajú anyuka legyek a gyerek után,hanem igenis továbbra is csinos kivánatos nő)
De ezért dolgozni kell a kapcsolaton mindkettőnknek,leülni,megbeszélni.
De működik.
Előbb kaptam a nyakamba egy hatalmas csókot,hogy 10 perc múlva vár a forróvizzel teleengedett kádban,ugyhogy további szép hétvégét :)
No, ezt itt most rögtön ki is törlöm.
Férjem van, két gyermekem.Jól élünk, szeretjük egymást.
Munkám révén ismertem meg egy férfi kollégát. Ő a másik felem.Lehetett volna. Szerintem ő is hasonlót érzett. Ha sor került az értekezletekre az ország különböző pontjain, annyira vártam, hogy lássam. Volt úgy, hogy egyedül érkeztem, kijött az állomásra, felkísért a szállodai
szobába, leült pár percre, ő is zavarban volt, én is...szerintem ugyanazt érezte, mint én, hogy családunk van, s méltatlan volna velük szemben bármi is. Sokszor volt, hogy rá gondoltam lefekvéskor, felébredéskor - tudom, hogy a sors akart velünk valamit, de jobb így. Mára lecsengett bennem, más munkahelyre kerültem, nincsenek már konferenciák...
én meg addig örülök, hogy engem itt nem lát a gép előtt, mert megtiltotta, hogy feljöjjek erre az oldalra.
neked is szép hétvégét :)
A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
nem is történt akkor kettőtök között semmi?
Utolsónak én is szép hétvégét kívánok!
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
És van rá még remény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!