Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha van valami lelki problémám...

Ha van valami lelki problémám azt meg kell osztani egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

mondjuk pl tudom hogy a családi hátterem miatt vannak lelki gondjaim ,amin igyekszem változtatni.De ez egy kapcsolatba kiadható? nem válik kiszolgáltatottá az ember ? vagy nem terhel ez meg egy kapcsolatot ?

A legutóbbi azért ment tönkre ..mert amint előjöttek gondok ..már nem minden olyan happy volt mint a kirakatban .. elkezdett megrettenni, és érzékeltetni velem h nem vok 100as -na most ez rajtam nem segített,sőt csak kiborított,mert én egyre jobban szerettem. Vége is lett a dolognak,de ez most mindegy.

Csak tudni szeretném h nekem kell mindenekfelett megerősödnöm, v nőként néha odabujtatok és kibőghetem magam akár a múltam miatt is ..

2012. márc. 22. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Problémát megosztani valakivel, akihez közel állsz, de nem tud rajta segíteni, az a probléma megsokszorozása. Onnantól kezdve neki is fáj.

Akkor osztod meg a problémát, ha a másik segíteni is tud. Ha ő maga képes lehet olyat adni, amitől könnyebb lesz. Ha te magad képes vagy elfogadni a segítséget.

Ezt gondold át! Viszont a társadnak joga van megtudni azt is, hogy hogyan lettél ilyen, amíg a kapcsolatban mindenki csak a jó oldalát mutatja, addig az nem mély kapcsolat.

2012. márc. 22. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érti meg a problémáidat és nem akarja elfogadni, hogy nem minden szép és tökéletes, akkor nem vagytok egymáshoz valók. Úgyhogy ez miatt ne bánkódj.

Ahhoz, hogy erősödj, hogy magad mögött hagyj negatív dolgokat segítség kell és ki lehetne ebben a legnagyobb segítség, ha nem a társad, aki melletted van? Ha a párod nem hajlandó erre, akkor ő nem a társad. Szerintem egy párkapcsolat egymás segítéséről is szól, nem csak a romantikáról és közös vacsorákról meg a szexről...

2012. márc. 22. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha annyit nem bír el egy kapcsolat, hogy megértse, neked is lehetnek problémáid, az nem jó kapcsolat. Én el sem tudnám képzelni úgy az életünket a férjemmel, hogy ne tudjunk egymás lelki terheiről. Ez az alapja az egésznek, hiszen, ha te vajúdsz egy problémán, az kihat a lelkiállapotodra. Ha ő nem tud erről, akkor csak eltávolodtok, mert te kínlódsz, ő meg éli a nyugodt életét, plusz elvárja, hogy happy legyél és teljesíts az ágyban. Ezekről kell beszélni, mert ő is eszerint áll hozzád, és ha tud, segít. Ha mégsem, akkor nem az igazi.Legtöbbször az a gond a kapcsolatokban, hogy nem beszélnek egymással és egy idő után az egyik erre, a másik arra.
2012. márc. 22. 16:41
 4/6 Zsizsik666 ***** válasza:

Szerintem kiszolgáltatottá válik az mert, később a pasi simán visszaélhet vele, hogy "hát neked ilyen családod van, te sem lehetsz külömb", "bezzeg az én hátterem az tökéletes" (pedig nem az, mert olyan nincs, hogy tökéletes család, mindenkiben van hiba) vagy "jajj szegény, ilyen háttérből jött, nem is csoda, hogy otthagyott egy porszemet a padlón, na majd én betanítom"

Ne mondj semmit inkább. Beszéld meg inkább a barátaiddal.

2012. márc. 22. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Enélkül nincs kapcsolat, legfeljebb jópofizás extrákkal.
2012. ápr. 4. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem "kell", de sokkal jobb, ha olyan párod van, akivel ezeket is meg tudod beszélni.
2012. ápr. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!