Honnan tudhatom, h igazán magamat adom-e a kapcsolatban? Tényleg van aki később veszi észre?
Én ilyet nem tudok elképzelni, max. ha valakinek még nincs kellő önismerete, és úgy ugrik bele egy kapcsolatba.
Nem tudom elképzelni, hogy valaki saját természetével ellentétesen viselkedik, és boldog úgy, hogy kicsit se fura neki semmi.
idézem a hozzászólást, ami elgondolkodtatott:
"Nagyon szerelmesek voltunk, közös jövőt terveztünk, házasság, gyerekek, s közben észre sem vettük, hogy én nem vagyok igazán önmagam. Boldog voltam úgy is. Aztán jött egy új élethelyzet, előjöttek olyan dolgok is, amik rám régebben jellemzőek voltak, teljesen önmagam lettem, ő ezt nem igazán tudta kezelni, nem tudta, hogyan is kéne hozzám viszonyulnia. Nem tetszettek neki a dolgaim. Egyszerűen csak kiderült, hogy mégsem vagyunk annyira összeillő pár, mint mi azt az elején gondoltuk. Harmonikus volt a kapcsolatunk, kompromisszumokat kötöttünk, mint ahogy az egy párkapcsolatban elő szokott fordulni, és aztán már olyan sok lett a kompromisszum, hogy ha tükörbe néztünk, akkor nem magunkat láttuk, hanem valami idegen embert. Fájdalmas volt, hiszen együtt képzeltük el a jövőnket, de végül szakítottunk.
Mint írtam, sajnos a szerelem nem minden. Nekem így kellett megtanulnom. "
magadba kell nézned
ha boldog vagy önmagadat adtad, önmagadért szeretnek, ha nem, akkor nem önmagad adtad
VALÓBAN ennyi az egész.
az idézett szöveg nem tőlem származik és nem rólam szól. Egy kérdésből emeltem ki.
Azért tettem fel a kérdést, mert én egy éve vagyok a barátommal, azt gondolom h nagyon jól megvagyunk. Soha nem volt még ilyen őszinte kapcsolatom, és ő az egyik legjobb barátom is, a családomon és néhány barátnőmön kívül még senkivel nem tudtam ennyire őszintén magam lenni, minden hülyeségemmel, félelmemmel, örömömmel együtt. Szóval azt gondolom h nagyon jó kapcsolat a miénk. Csak elgondolkodtam, ezt a hozzászólást olvasva, h vajon lehet h pár év múlva rájövök h nem is volt igazi!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!