Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, h igazán...

Honnan tudhatom, h igazán magamat adom-e a kapcsolatban? Tényleg van aki később veszi észre?

Figyelt kérdés
egy régebbi kérdésnél láttam, h vki évekig nem vette észre, h nem is önmaga, minden működött boldogok voltak, aztán rájött h ez nem is ő. Van ilyen? Hisz akkor már az is ő lett nem? Honnan lehet tudni h jól csinálom, h magamat adom?
2012. márc. 28. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem csak a rózsaszín köd miatt látod ezeket a dolgokat így,hanem reálissan is feltudod mérni,akkor igen ilyen marad és ha dolgoztok rajta mindig hogy ilyen legyen akkor ilyen is marad.Sokan elkövetnek egy nagy hibát és ez a rózsaszín ködtől és mindentől független,azt hogy belekényelmesdnek a kapcsolatban és jön a megszokás,én már tanultam ebből és a lényeg az hogy ne fogja az ember a másikat porázon és mindig engedjen neki szabad teret és mindig maradjon a kapcsolatban egy kis izgalom.Szerintem ez a lényege a dolognak.Vagy is még lehetne sorolni....
2012. márc. 28. 19:57
 12/13 anonim ***** válasza:
A hosszú távú kapcsolat lényege az hogy mindig maradjon a másiknak szabad tere és ne alakúljon ki függés két ember között,ne legyen csimpaszkodás.Ami ehhez hozzá tartozik az a bizalom,bizalom és bizalom.
2012. márc. 28. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja és a lelki béke legyen meg!!Mindig figyeljetek egymásra,ez a lényege,és ha két ember igazán szereti egymást akkor semmi nem állhat közéjül,a rózsaszín köd elmúlik pár év alatt,utánna jön az igazi próba,a szeretet annál sokkal többet ér én úgy gondolom.
2012. márc. 28. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!