Honnan tudhatom, h igazán magamat adom-e a kapcsolatban? Tényleg van aki később veszi észre?
Figyelt kérdés
egy régebbi kérdésnél láttam, h vki évekig nem vette észre, h nem is önmaga, minden működött boldogok voltak, aztán rájött h ez nem is ő. Van ilyen? Hisz akkor már az is ő lett nem? Honnan lehet tudni h jól csinálom, h magamat adom?2012. márc. 28. 19:23
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha nem csak a rózsaszín köd miatt látod ezeket a dolgokat így,hanem reálissan is feltudod mérni,akkor igen ilyen marad és ha dolgoztok rajta mindig hogy ilyen legyen akkor ilyen is marad.Sokan elkövetnek egy nagy hibát és ez a rózsaszín ködtől és mindentől független,azt hogy belekényelmesdnek a kapcsolatban és jön a megszokás,én már tanultam ebből és a lényeg az hogy ne fogja az ember a másikat porázon és mindig engedjen neki szabad teret és mindig maradjon a kapcsolatban egy kis izgalom.Szerintem ez a lényege a dolognak.Vagy is még lehetne sorolni....
12/13 anonim válasza:
A hosszú távú kapcsolat lényege az hogy mindig maradjon a másiknak szabad tere és ne alakúljon ki függés két ember között,ne legyen csimpaszkodás.Ami ehhez hozzá tartozik az a bizalom,bizalom és bizalom.
13/13 anonim válasza:
Ja és a lelki béke legyen meg!!Mindig figyeljetek egymásra,ez a lényege,és ha két ember igazán szereti egymást akkor semmi nem állhat közéjül,a rózsaszín köd elmúlik pár év alatt,utánna jön az igazi próba,a szeretet annál sokkal többet ér én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!