Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem mindenért engem...

A férjem mindenért engem okol, elegem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pl. ha a gyerek a kezébe veszi a drága szemüvegemet, és elgörbíti az is az én hibám, mert miért nem rakom magasabbra. Mindig a számítógép elé teszem. De hova rakjam már, a függönykarnisra???

az ég világon mindenért engem okol...nem bírom...

2012. márc. 31. 11:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha valaki hibázik, pláne ha sorozatosan hibázik, azt tudatni kell vele, mert talán észre sem veszi, vagy nem tekinti hibának. Ha ezek után is elköveti ugyanazokat a hibákat, az nem azzal önmagát minősíti, nem azt, aki újra szóvá teszi.

A kérdező hozzáállása ("Mindig a számítógép elé teszem. De hova rakjam már, a függönykarnisra???") nekem azt sugallja, hogy nemigen tanul a hibáiból, esze ágában sins tőlük megszabadulnia.

Te azt mondod, a csendes figyelmeztetés után jön az ordibálás, ha nem tesz valamit.

Én meg azt mondom, a szemüveg után jöhet, hogy nem húzza le maga után a sz@rt a vécében, ha senki nem figyelmezteti.

2012. márc. 31. 14:16
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

de egy házasságban nem úgy bánunk a másikkal, mint egy gyerekkel, hanem mint egy társsal.

nem neveljük, mint egy idiótát.

Mert ráadásul ennek következménye, hogy csak azért sem, meg csak azért is, meg hagyjon békén.

Tehát mit vált ki és hova vezet?

arra, hogy kérdezőnek elege van.

akar változni? nem.

ismétlem: mást megváltoztatni, nem így kell.

2012. márc. 31. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!