Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem mindenért engem...

A férjem mindenért engem okol, elegem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pl. ha a gyerek a kezébe veszi a drága szemüvegemet, és elgörbíti az is az én hibám, mert miért nem rakom magasabbra. Mindig a számítógép elé teszem. De hova rakjam már, a függönykarnisra???

az ég világon mindenért engem okol...nem bírom...

2012. márc. 31. 11:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%
Miért, a gyereket kéne okolnia, ha előtte hagyod a drága szemüvegedet? Ebben speciel igaza van.
2012. márc. 31. 11:48
 2/22 A kérdező kommentje:
miért kell mindíg bűnbakot keresni?
2012. márc. 31. 11:51
 3/22 anonim ***** válasza:
55%
Ez a minden? A szemüveg a te sarad tényleg, hogyha téged kért meg, hogy máshová tedd. Mindig odateszed? MINDIG? Ez a baj. Egyszer megkért, akkor legközelebb rakd egy másik polcra, ahonnan nem tudja levenni... Nyilván ha ő nem törli ki a s*ggét, és összekeni a gatyáját, azért nem téged hibáztat.
2012. márc. 31. 11:52
 4/22 anonim ***** válasza:
14%
Talán azért, mert ha a kisgyerek összetöri a te trehányságból szanaszét hagyott holmidat, akkor drága pénzért újat kell vennie.
2012. márc. 31. 11:59
 5/22 anonim ***** válasza:
82%

a férjed nem tud lazítani

nem tudja félvállról venni a dolgokat.

nálunk is ilyesmi van, csak gyerek nélkül.

állandóan hol ez a baja, hol az.

mint akinek megvan...

ez sztem abból adódik, hogy fent van az adrenalinja, vagy ilyesmi, sok kávét ivott, vagy hasonló olyankor feszültebb az ember észre sem veszi magát, a világgal is baja van.

2012. márc. 31. 12:03
 6/22 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy mindenért belémköt...nem bírom,

amúgy nem vagyok trehány, de csak én pakolok, így néha hibázok.

2012. márc. 31. 12:04
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
szerintem a férjed is ugyanúgy elpakolhat a gyerek után és elől is.Neki is annyi arrébb tenni a szemüveget mint neked.
2012. márc. 31. 12:16
 8/22 anonim ***** válasza:
14%

A szemüvegdologban speciel igaza van. El lehet azt tenni tokba, és/ vagy fiókba is, onnan a gyerek nem fogja előszedni. Hasonló esetért én is rengeteget veszekedtem családunk dohányos tagjaival. Mindig a konyhapultra tették le a doboz cigit. A gyerek meg mikor felérte, leszedte, és szépen összetördelte. Ez napi 3x1 doboz cigi volt. Ha betették a fiókba, semmi baj nem volt vele. Ha elől hagyták akár bontatlanul is, a gyerek széttördelte. De mégis mind a hárman odatették, ahová megszokták. Volt olyan is hogy napi 3-4 doboz cigi szét lett tördelve fejenként. Naponta!!!! Egyszer kiszámoltam nekik, mennyi megy így el pocsékba, onnantól kezdve mindig a fiókba került a cigi, több nem is lett széttördelve.

A tanulság csak annyi, hogy a gyerek amikor kicsi, csak azzal foglalkozik, ami a szeme előtt van. A szemüveged, meg pont ott van. Tedd bele legalább egy tokba, és akkor nem lesz érdekes.

2012. márc. 31. 12:18
 9/22 anonim ***** válasza:
56%
7-es. És a férj menjen a párja után,mint egy kiskutya, és lesse, hogy mikor teszi le a szemüveget? Azért azt ne már..... Meddig tart eltenni valami értelmesebb helyre?
2012. márc. 31. 12:20
 10/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is szokott ez lenni, én ilyenkor kimegyek vele, hogy a gyerek ne hallja és elmagyarázom neki, hogy vagy abba hagyja, vagy nem kommunikálok vele, mert nem akarom ezt hallgatni. Általában leáll.
2012. márc. 31. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!