Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párok, vállalnátok albérletbe...

Párok, vállalnátok albérletbe gyereket?

Figyelt kérdés

Olyanok is írhatnak, akik már megtették ezt (akik tervezetten vállalták). Felelőtlenség-e? Mennyi időre rá lenne kilátás egy saját lakásra/házra (hiteles vagy hitelmentesre)?

A környezetektől milyen visszhangot kaptatok emiatt? És általában hogy vélekednek erről az emberek?

2012. márc. 30. 11:25
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

22-es vagyok

Én nem budapesti vagyok,vidéki nagyvárosban lakom. Hidd el, ha te itt leülnél a főbérlővel/tulajjal megbeszélni, h idővel majd ebbe a lakásba vállalhattok-e babát, hát akkor azt mondják, bocsánat, már nem kiadó a lakás. Sose találnál albit, ha ezzel indítanál. Itt nem tolerálják ezt. Ha sikerül is találni olyat, ahol a tulaj ebbe belemegy, az olyan lepukkant sz.ar, hogy mindegy neki, ki mit csinál, csak fizessen, mert oda egyébként a kutya se menne. Ezért nálunk csak a saját lakásba jöhet a baba, senkitől nem akarok függeni, pláne nem a tulaj kénye.kedvétől.

2012. márc. 31. 15:44
 42/45 anonim ***** válasza:
Ha annyit keresne a párom, akkor igen. Nem érdekelne, hogy albérlet.
2012. ápr. 10. 10:16
 43/45 anonim ***** válasza:
Igen, vállaltunk. De csak úgy, hogy volt "B" terv is: ha nem megy a költségek fedezése vagy kitesz a főbérlő, akkor el tudjunk menni máshova- pl. a szülőkhöz -lakni. Mivel saját lakásra nem volt ( és most sem nagyon van ) kilátás a törlesztőrészletek és a szigorú feltételek miatt, én nem vártam a gyerekvállalással, mert akkor soha nem lett volna. A környezetünk ( ezalatt a szűk családi kört és a közeli barátokat értem) mind örültek és támogatásukról biztosítottak minket. A többi ember véleménye nem érdekelt.
2012. ápr. 10. 10:23
 44/45 anonim ***** válasza:
simán, most is albérletben élünk, mint hal a vízben. Olcsó, kényelmes és nem nyom a hitel. :)
2012. ápr. 10. 11:55
 45/45 ano26 ***** válasza:

Szerintem ha hosszútávra kiadó egy lakás,akkor miért ne?

A törlesztőrészletek befizetése manapság tényleg lehetetlen szerintem gyerek mellett.

Ez a kérdés nálam is aktuális...

Én azt választottam,hogy albérletbe akarok babát, mert ház nem megy...

Ide anyósomékhoz nem akarok...egyenlőre a teherbeesés sem megy az állandó igen miatt...lép az ember amit tud és amint tud... Én boldog lennék babával albiban, csak nyugodtan, boldogan élhessünk 3-an.:)Másrészt én is ott nőttem fel és a szüleim 27éve élnek ugyan abban az önkormányzati albérletben...szépen felnőttünk és jó os volt ott.:)

2012. ápr. 20. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!