Párok, vállalnátok albérletbe gyereket?
Olyanok is írhatnak, akik már megtették ezt (akik tervezetten vállalták). Felelőtlenség-e? Mennyi időre rá lenne kilátás egy saját lakásra/házra (hiteles vagy hitelmentesre)?
A környezetektől milyen visszhangot kaptatok emiatt? És általában hogy vélekednek erről az emberek?
22-es vagyok
Én nem budapesti vagyok,vidéki nagyvárosban lakom. Hidd el, ha te itt leülnél a főbérlővel/tulajjal megbeszélni, h idővel majd ebbe a lakásba vállalhattok-e babát, hát akkor azt mondják, bocsánat, már nem kiadó a lakás. Sose találnál albit, ha ezzel indítanál. Itt nem tolerálják ezt. Ha sikerül is találni olyat, ahol a tulaj ebbe belemegy, az olyan lepukkant sz.ar, hogy mindegy neki, ki mit csinál, csak fizessen, mert oda egyébként a kutya se menne. Ezért nálunk csak a saját lakásba jöhet a baba, senkitől nem akarok függeni, pláne nem a tulaj kénye.kedvétől.
Szerintem ha hosszútávra kiadó egy lakás,akkor miért ne?
A törlesztőrészletek befizetése manapság tényleg lehetetlen szerintem gyerek mellett.
Ez a kérdés nálam is aktuális...
Én azt választottam,hogy albérletbe akarok babát, mert ház nem megy...
Ide anyósomékhoz nem akarok...egyenlőre a teherbeesés sem megy az állandó igen miatt...lép az ember amit tud és amint tud... Én boldog lennék babával albiban, csak nyugodtan, boldogan élhessünk 3-an.:)Másrészt én is ott nőttem fel és a szüleim 27éve élnek ugyan abban az önkormányzati albérletben...szépen felnőttünk és jó os volt ott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!