Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki csalódott a férjében/párjá...

Aki csalódott a férjében/párjában, annak mi az oka?

Figyelt kérdés
A gyerekvállalás előtt vagy pont amiatt? Férfiként vagy apaként okozott csalódást?
2012. márc. 30. 11:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

19-es: köszönöm, kedves vagy :-( Eddig nem is gondoltam erre, de mostanában egyre többször eszembe jut, hogy ennyire érzéketlen :-(

20-as: hát egyrészt ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor inkább ne válaszolj. Másrészt nekem nem ez jött le.

2012. márc. 30. 16:34
 22/23 anonim ***** válasza:

Megértelek teljesen, kérdező, DE...nem lehet, hogy a testvéred sorsát annyira a szíveden viseled, hogy hanyagolod miatta a Párod? Lehet, hogy észre sem vetted, hogy megbántottad valamivel, mert most (érthető módon) a tesóddal való törődés mindent háttérbe szorít?

Nem védeni akarom, de a férfiak sokszor nagyon a szívükre veszik, ha nem törődnek velük úgy, ahogy várnák.

Ettől még rossz és bántó, amit mondott, de ha a kapcsolatotok amúgy kielégítő, akkor nem szabad emiatt falakat építeni. Valahogy próbáld megbeszélni vele az érzéseid, hátha feloldódik a csalódásod.

Sok sikert és erőt!

23N

2012. márc. 30. 22:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt a férjem (habár hozzámentem volna pedig nem vagyok házasság párti sőt még gyereket is szültem volna neki), csak a barátom volt de már összeakartunk költözni. Hazudott nekem, nem tisztelt, nem becsült, és elhitette velem mennyire szeret meg hogy együtt bármit megtudunk oldani és én voltam az első szerelme. De ha tényleg annyira szeretett volna még mos is velem lenne de nincs. Magába bolonditott és egy váratlan pillanatban szakított velem olyan indokkal amiben nem vagyok biztos. És csak engem okol mindenért, én vagyok szerinte a hibás, és lefitymálja bármit teszek/mondok/ csinálok. És még ő játsza az eszét, ő zárkózik el előlem. Holott nekem lenne rá okom.
2012. dec. 11. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!