Volt már olyan, hogy néha feljönnek benned azok a sérelmek amiket rokontól, barátoktól kaptál, mi volt eddig a legbántóbb?
Állandó - két-három éve tartó - "csipkelődés" a rokonoktól,ismerősöktől, és néha a barátoktól, hogy duci vagyok, már gurulok, mindig dagadt maradsz stb.
Eredmény: mivel meguntam a beszólogatásokat, ezért sokkal kevesebbet eszek, elkezdtem mozogni, és megnézem,hogy mi van abban, amit eszek.
Majd meglátjuk, mi lesz a vége, de akkor is megmutatom, hogy le tudok fogyni a nyárra!
19:27
Akkor a te férjed, olyan h@lye, mint az enyém.
Másoknak meghallgatja a panaszait, de az enyémeket visszaszoritja belém!
Ezeken túlléptem már rég.
Megkésve szocializálódtam, így gyakran voltam lábtörlő, céltábla érettségiig. De utólag már inkább nevetek rajta, mert kívülről nézve némelyik szitu vicces is volt.
Egy ideig bántottak ezek a dolgok, aztán 16-17 éves korom körül végiggondoltam, hogy akik rosszindulatú megjegyzést tettek, hogy örülnének neki, hogy én ezen örlődöm. Úgyhogy egyik fülemen be, másikon ki.
Mondhatni profitáltam is belőle, mert az üzleti életben emiatt teljesen le tudom magam érzelmileg választani az üzleti dolgokról, minden lepereg rólam. Ennek örömére a legnehezebben kezelhető ügyfeleket én kapom meg, mert mindenki mást kikészítenek :)
Kitörtem a lépcsőn 2 fogam, de nem estek ki csak elferdültek, nem lehetett akkor visszaállítani őket, mert félő volt, hogy kipotyognak. Be volt dagadva az egész szám, ekkor Donald kacsának csúfoltak a SZÜLEIM! Utána meg cirkuszkerítésnek, mert a doki szerint nem érne semmit a fogszabályozás.
Látom, hogy abszolút nem vészesek a fogaim, azóta már kicsit rendeződtek is, de a mai napig takarom a szám ha nevetek és egy fényképen sem mosolygok igazán.
"Párom azt mondta, unja hallgatni a panaszkodásomat. Sajnos nekem meg szükségem lenne rá, mint társra, hogy kibeszéljem magamból a dolgokat. Ennek ellenére már nem panaszkodom.
Eredmény, olyan szinten stresszes vagyok, hogy reggel fejfájással kelek, este azzal fekszem. Nem tudok lehajolni, mert szédülök mint az állat, fehér pontokat látok heti szinten bőgök.
Senkinek nem mondok már semmit, akármekkora problémám van."
nahát én is szoktam fehér pöttyöket látni :D ha akarod nekem elmondhatod a bajaidat fészbukon vagy ahol akarod kis segítség neked tőlem én "szeretem" hallgatni mások baját bár mondjuk bárki aki úgy gondolja használhat erre a célra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!