Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy néha...

Volt már olyan, hogy néha feljönnek benned azok a sérelmek amiket rokontól, barátoktól kaptál, mi volt eddig a legbántóbb?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 18:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Állandó - két-három éve tartó - "csipkelődés" a rokonoktól,ismerősöktől, és néha a barátoktól, hogy duci vagyok, már gurulok, mindig dagadt maradsz stb.

Eredmény: mivel meguntam a beszólogatásokat, ezért sokkal kevesebbet eszek, elkezdtem mozogni, és megnézem,hogy mi van abban, amit eszek.

Majd meglátjuk, mi lesz a vége, de akkor is megmutatom, hogy le tudok fogyni a nyárra!

2012. márc. 29. 19:45
 12/28 anonim ***** válasza:

19:27

Akkor a te férjed, olyan h@lye, mint az enyém.

Másoknak meghallgatja a panaszait, de az enyémeket visszaszoritja belém!

2012. márc. 29. 20:05
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken túlléptem már rég.

Megkésve szocializálódtam, így gyakran voltam lábtörlő, céltábla érettségiig. De utólag már inkább nevetek rajta, mert kívülről nézve némelyik szitu vicces is volt.

Egy ideig bántottak ezek a dolgok, aztán 16-17 éves korom körül végiggondoltam, hogy akik rosszindulatú megjegyzést tettek, hogy örülnének neki, hogy én ezen örlődöm. Úgyhogy egyik fülemen be, másikon ki.

Mondhatni profitáltam is belőle, mert az üzleti életben emiatt teljesen le tudom magam érzelmileg választani az üzleti dolgokról, minden lepereg rólam. Ennek örömére a legnehezebben kezelhető ügyfeleket én kapom meg, mert mindenki mást kikészítenek :)

2012. márc. 29. 20:07
 14/28 anonim ***** válasza:
Ugyanaz volt velem, mint egy előttem íróval: duci kislány voltam, ált. iskolában én voltam a "kövér disznó", tanárok semmit nem csináltak, anyám sem. Harmadikig nekimentem a srácnak, aki a fő felbujtó volt, de aztán elérte a kamaszkort és megizmosodott. Az osztályunk közben 15-re csökkent (létszámban), így elbújni sem lehetett a tömegben, az utolsó 2 évem pokolibb volt, mint az előző 6. Dettó nem mertem megszólalni órán, mert úgyis kiröhögnek, stb. De aztán jött a középiskola, kivirágoztam :) Annyi hátrányom van, hogy nem szocializálódtam rendesen (anyám 13 órákat nyom a melóhelyén, a kutyával voltam tökegyedül otthon is), így az emberekhez elég furán állok, nem tudom kezelni őket, kimondok olyat is, amit nem kéne. De normális életem van, barátaim, párom, aki próbálja behozni velem ezeket a közösségi hiányosságokat. A sulival kapcsolatban én nevettem utoljára: pár éve a földig rombolták, kellett a hely egy közösségi épületnek. Középiskola 9. óta még a suli környékén sem jártam.
2012. márc. 29. 20:37
 15/28 anonim ***** válasza:
èn vagyok az a valaszolo akit a matektanar meg az irodalomtanar leepitett. Öreganyám kora serdulokoromtol kezdve azzal b@sztatott, hogy "lám lám ugy tunik a kis xy ugyanolyan kövér lesz, mint éeeen". mivel ö egy tehén volt, valamint undok is mint látszik. nos, kis xy anorexias lett 14 eves korara. Szoval lefogytam de komoly evési problémáim vannak még most is, pedig már felnöttem. az anorexias korszakom pedig évekig tartott, néha még most is kiutközik rajtam. ja es a durva önbizalomhiany, amin semmi nem segit.
2012. márc. 29. 20:38
 16/28 anonim ***** válasza:
nekem abban a suliban volt igazgató az apukám, ahova jártam és ezért sokat bántottak, ha olyat tett, ami nem tetszett nekik, akkor a fülem hallatára szidták. Nem egyszer majdnem elsírtam magam az osztály közepén. Akkor is és azóta is tudom h apukám nagyon okos és jó szándékú jó döntéseket és intézkedéseket hozott csak a lázadó kamaszoknak kellett vki akinek nekimehetnek. Mégis nagyon rossz élmény, megalázó
2012. márc. 29. 21:17
 17/28 anonim ***** válasza:

Kitörtem a lépcsőn 2 fogam, de nem estek ki csak elferdültek, nem lehetett akkor visszaállítani őket, mert félő volt, hogy kipotyognak. Be volt dagadva az egész szám, ekkor Donald kacsának csúfoltak a SZÜLEIM! Utána meg cirkuszkerítésnek, mert a doki szerint nem érne semmit a fogszabályozás.

Látom, hogy abszolút nem vészesek a fogaim, azóta már kicsit rendeződtek is, de a mai napig takarom a szám ha nevetek és egy fényképen sem mosolygok igazán.

2012. márc. 29. 22:11
 18/28 anonim ***** válasza:
A sulilerombolós vagyok: erről jut eszembe (a sok sérelem felidézések közben kimaradt), hogy engem másodikos koromban arcon harapott egy kutya, az orrnyergem és a szám találta el. Szerencsém volt, egész kis sebekről beszélhetünk, a szememnek sem lett semmi baja, de seb (és sebhely) az van. "Sajnos" az orrnyergemen lévő seb egy "H" betű alakjában forrt össze, innentől kezdve a kedves osztálytársaim a "H, mint hülye" jelzővel illettek. A seb nagyon szépen begyógyult, sokan észre sem veszik, pedig ott van, engem nem zavar.
2012. márc. 29. 22:51
 19/28 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló nálunk is vannak ilyenek,én sem panaszkodhatok a páromnak semmiről,mert unja.Pedig ritkán panaszkodnék(mikor hogy,de nem napi szinten).4es válaszoló voltam
2012. márc. 31. 16:59
 20/28 anonim válasza:

"Párom azt mondta, unja hallgatni a panaszkodásomat. Sajnos nekem meg szükségem lenne rá, mint társra, hogy kibeszéljem magamból a dolgokat. Ennek ellenére már nem panaszkodom.

Eredmény, olyan szinten stresszes vagyok, hogy reggel fejfájással kelek, este azzal fekszem. Nem tudok lehajolni, mert szédülök mint az állat, fehér pontokat látok heti szinten bőgök.

Senkinek nem mondok már semmit, akármekkora problémám van."

nahát én is szoktam fehér pöttyöket látni :D ha akarod nekem elmondhatod a bajaidat fészbukon vagy ahol akarod kis segítség neked tőlem én "szeretem" hallgatni mások baját bár mondjuk bárki aki úgy gondolja használhat erre a célra

2012. júl. 14. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!