Vállaljam vagy ne?
Mi a legfőbb indok, amiért szeretnétek gyereket?
És mi a legfőbb akadály?
Illetve összesen hány pro és hány kontra érv van, merre billen a mérleg?
Még nem vagy elkésve a gyerekvállalással.Próbálj valahol dolgozni és munkából menni gyesre, mert ha a 2 éved megvan, azért nem mmindegy mennyi gyest kapsz.
Én 28 éves voltam, párom tőlem 3 évvel idősebb(7 éve vagyunk együtt).Sajnos nekem 22 hetesen halva született pont vasárnaptól számítva 1 éve. Nekem szerencsém volt a munkahely téren, mert ezután nem engedték, hogy felmondjak, sőt most a leépítéseknél is kiharcolták, hogy maradhassak szülésig munkaviszonyba, hogy több gyest kapjak. Mivel veszélyeztetett vagyok itthon fekszem az első honaptól. Mi sem voltunk összeházasodva az első babánál, utána meg már nem is akartam. Párom mégis kitartott melettem és nem engedett el. Összeházasodtunk és utána összehoztuk a kislányunkat. Ez annyiban jó, hogy egyből a nevére kerül a kicsi, ha megszületeik. Az is igaz, hogy az emberek is más szemmel néznek ránk mióta házasok vagyunk.
Nővérem házsságából van egy kisfiú, de mivel elválak nem akart többé házasodni. Így élettársától van egy 4 éves kisfia, és egyáltalán nem érdekli ki mit mond, nem akar házasságot.
írok privátba is neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!