Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállaljam fel a páromat a barátaim és a családom előtt?
Ha gondolkozol rajta, akkor régen rossz...
És, ha beszólnak? Kit érdekel? A te életed, azt és azzal kezdesz vele, amit akarsz.
Hogy lehetsz ilyen?Ha tényleg szereted,akkor nem aggódsz ilyeneken.Nem ad külsőre,mert nem tud miből menő cuccokat venni,hajzselét stb,és ezért szégyelled?
Nem érdemled meg ezt a fiút.
Picit konkrétabban kifejthetnéd az igénytelenségét,engem érdekelne.Hogyan kell elképzelni ezt a srácot?
Egyébként mutasd be nyugodtan a szüleidnek!
Számomra ez a két dolog üti egymást. Ha valakit nagyon szeretek,annyira,hogy ki merem jelenteni,hogy ő az életem,akkor hogy szégyelhetek bármit is,ami ő? Ha pedig megfordul a fejemben,hogy szégyellem,akkor mit értek szerelem,egyáltalán szeretet alatt?
Ami pedig a legfontosabb CSAK külső tulajdonságot említettél és kritizáltad az életkörülményeit. Ezek azok a dolgok,amiken lehet változtatni,az empátia és érézkenység hiányán nem. Nézz magadba!
ma 21:44
Egyet értek veled,nyomtam is egy zöld kezet.Azért az sem mellékes,hogy csak egy 17 éves csajszi.Nem mindenki rendelkezik ebben a korban(sőt) kellő érettséggel,hogy helyesen kezelje a helyzetet.Remélem eljut hozzád kérdező az üzenetünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!