Be vállaljam? Nekem ez kínos.
Figyelt kérdés
NEm szeretek másoktól függeni,még a saját családom előtt is titkolok egy két dolgot,szeretek egyedül lenni.De most lenne egy munka lehetőség vidéken ami nagyon tetszik nekem.De pénzem nincs albérletekre,de keresztanyám felajánlotta költözzek oda hozzájuk(abban a városban laknak a férjével). De nekem ez olyan kellemetlen lenne.Mit tegyek?2012. febr. 8. 20:26
1/3 anonim válasza:
Ha csak annyi időre költözöl oda hozzájuk, míg össze nem szeded magad és találsz egy albérletet, nem lesz gond szerintem. Örülnöd kéne, hogy van ilyen lehetőséged, élj vele.
2/3 anonim válasza:
Örülj neki hogy van aki segít neked. :) Nyilván ha lesz fizetésed lesz pénzed albérletre is, addig pedig egyáltalán nem kínos ha náluk laksz, főleg ha ők ajánlották fel.
3/3 anonim válasza:
Költözz oda, amíg meg nem szeded magad, és légy hálás, hogy felajánlották :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!