Vállaljam vagy ne?

Figyelt kérdés
A történet az hogy már több,mint 5 éve 1ütt vagyunk a párommal,másfél éve össze is költöztünk az anyjáék telkére,ő dolgozik én sajnos 1 ideje már nem,próbáltam sok mindent,még tanfolyamra is jelentkezem,de nem sikerült az se,és már nagyon szeretnénk gyereket,csak mindig az a rohadt pénz,szüleinktől rengeteg támogatást kapnánk,mert ők is nagyon szeretnének unokát,én 23 vagyok a párom pedig 31.Rengetegszer átbeszéltük a dolgot és nagyon szeretnénk.Szerintetek vállaljunk vagy ne?
2012. márc. 29. 15:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
az attól függ: házasok vagytok-e? párod hogy keres?
2012. márc. 29. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
ja és kapnál-e gyest?
2012. márc. 29. 15:33
 3/13 A kérdező kommentje:
házasok még nem vagyunk,de az is tervbe van,csak az is kérdéses mikor
2012. márc. 29. 15:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a pénzről kellene szólnia, nem is arról, hogy házasok vagytok-e (bár valamilyen szinten az is szempont), sokkal inkább arról, hogy felnőttetek-e a feladathoz, mindketten tényleg akarjátok-e, mennyire stabil a kapcsolatotok.

Más: Viccnek gyenge az "1ütt", lustaságnak meg szánalmas.

2012. márc. 29. 15:38
 5/13 anonim ***** válasza:

mi köze van a gyerekhez annak hogy házasok e!

Gyes meg alanyi jogony jár!

A párod már benne van a korba szerintem válaljatok! :)

Hajrá

2012. márc. 29. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
gyedet akartam mondani bocsánat!
2012. márc. 29. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. márc. 29. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kiszolgáltatott helyzetben nem tenném.

Amikor a védőnőnek mondtam, hogy anyukám meg anyósom folyton a teáztatással b.szogat, lényegében kiröhögött. A legtöbb anyuka ennél durvább dolgokat mesél neki.

Ha teljesen biztos vagy abban, hogy nem fog beleszólni vagy hogy te ezt tudod kezelni, akkor esetleg.

2012. márc. 29. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha a párodnak vanmunkája szerintem vállalhattok nyugodtan!

Mikor ha nem most?50évesen?

De most komolyan,tudom számit a pénz de ne ettől függjön már! :)

2012. márc. 29. 16:09
 10/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell el sietni azért a pénz szükséges egy gyermekhez,az nem lesz elég hogy meg született és kész fel is kell tudni nevelni és a hozz sajnos pénz kell,és vajon párod csak az anyagiak véget nem akar meg gyermek vagy esetleg más is van a hátérben
2012. márc. 29. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!