43 éves férfinak mennyi az esélye így barátnőt találni?
Egyelőre még csak barátnőről van szó, nem együttélésről, de még így is problémás a dolog. Túl sokszor hallunk olyat, amikor anyuci megszabja egyetlen kicsi támaszának, a fiának, hogy mikor jöjjön haza, mit csináljon vagy kivel. Elkerget minden nőt, mert riválist lát benne, aki miatt majd a kisfiúból férfi lesz, és nem törődik majd vele annyit.
A másik probléma akkor jelentkezik, ha a kedves anyuka nagyon sokáig él, és a pár már összeköltözne. Nem sokan költöznének össze az anyóssal, és az sem jó, ha a nő csak odacuccol a férfihoz, és kiszolgáltatott helyzetbe hozza magát. Nem csoda, hogy az emberek elmennek otthonról inkább, és párjukat megtalálva saját otthont vesznek vagy bérelnek, mert az sosem vezet jóra, ha az egyiküké minden. Kell a közös munka gyümölcsének élvezete, mert jóérzésű ember nem szeret beleülni a készbe.
Ha már voltak (min. 2) hosszabb távú kapcsolatai, engem egyáltalán nem zavarna, jó jel is lehet, ha tudnak felnőttként együtt élni. Ha hasonlít hozzám természetileg, akkor velem is fog :)
Akkor sokkal óvatosabb lennék, ha 2 házat tartanának fent, egy utcában, mert nem bírnak egy fedél alatt meglenni.
" talán túl válogatós "
Ez mondjuk nem egy negatívum, a mai világban. Én is az vagyok. :) (Nem a külsőségekre gondolok.)
miért kell rögön általánosítani, hogy anyuci pici fia
Unokabátyám is 40 körül van, egy éve hogy elköltözött otthonról, és nem anyuci pici fia, hanem a munkája miatt állandóan dobálták ide oda, meg eddig még nem talált még olyan nők aki mellet leélné az életét.
Most, hogy megtalálta szinte azonnal költözött el otthonról, nagyon rendes, szorgalmas ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!