Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találok valaha olyan férfit,...

Találok valaha olyan férfit, aki csak engem akar? Mit reagálnál erre a kijelentésre?

Figyelt kérdés

Több éve vagyok együtt a barátommal. Előttem elég sok nője volt, de állítása szerint engem még nem csalt meg.

Többször mondta már, hogy vannak nálam szebbek. Szokta mondani, hogy én is szép vagyok, de nyilván vannak nálam szebbek, mert mindenkinél vannak.

Olyan rosszul esik ez tőle. Legalább ne mondja, ha így is gondolja. Vagy legalább neki lennék én a legszebb.

2012. márc. 27. 21:18
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem kérdeztem soha, hogy ki jobb nálam, vagy ki nem, egyszerűen csak mondta.:S Eszembe nem jutott volna ilyet kérdezni.
2012. márc. 30. 17:04
 42/44 anonim ***** válasza:
Kérted már tőle, hogy ne hasonlítson össze másokkal?
2012. márc. 30. 21:10
 43/44 A kérdező kommentje:
Igen kértem, de ő azt hisztinek könyvelte el, és nem is értette, hogy ezzel nekem mi a problémám. Pedig nem kiakadva, hanem normális hangnemben mondtam neki, de azt hitte, hogy nyaggatom.
2012. márc. 31. 13:29
 44/44 anonim ***** válasza:
Nézd, ha neki ez a megszokott akkor te is lazíts. Amikor meglátsz egy pasit akkor te is mond neki: hú de jóképű pasas*-* annyira begerjeszt
2012. márc. 31. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!