Találok valaha olyan férfit, aki csak engem akar? Mit reagálnál erre a kijelentésre?
Több éve vagyok együtt a barátommal. Előttem elég sok nője volt, de állítása szerint engem még nem csalt meg.
Többször mondta már, hogy vannak nálam szebbek. Szokta mondani, hogy én is szép vagyok, de nyilván vannak nálam szebbek, mert mindenkinél vannak.
Olyan rosszul esik ez tőle. Legalább ne mondja, ha így is gondolja. Vagy legalább neki lennék én a legszebb.
A pasid elég bunkó és tapintatlan. Nyilván az én páromnál is léteznek szebb nők, de NEKEM ő a legszebb és soha nem jutna eszembe olyannal megbántani egy nőt, hogy azzal szembesítem, hogy van nála szebb is.
A pasid egy nyeretlen kiskamasz érzelmi intelligenciáját ütögeti.
Nekem is mondott hasonlót...de ők olyan bénák, hogy igazából nem úgy gondolják ahogy kimondják, illetve nem azt akarják, hogy úgy jöjjön le neked ahogy lejön. Nem tudom érted e...na mindegy (:
Az egyik barátom mondja mindig, hogy minden nőnél van jobb nő. Na de ez a férfiakra is igaz.
Nem az bánt, ha lát nálam szebbet, hanem az, hogy ezt így a képembe is vágja. Nem is kell agyon dicsérni, de azért van átmenet.
Ha látok mondjuk egy helyes színészt, nekem eszembe se jutna mondani, hogy "húú, de helyes, sokkal jobban néz ki, mint te" meg milyen már ilyet mondani.
A kérdésedet olvasva először az volt a benyomásom hogy a pasasod rendkívül ostoba alak. Aztán a kommentedet is olvasva világossá vált, hogy ez a pasi semmibe vesz téged. ugyanis ismerősökkel példálózik, olyan viszonylatban, hogy mennyivel jobb nő nálad ez vagy az. Ez annyit jelent, hogy lefordítsam neked, hogy lassan a nullával leszel egyenértékű a szemében. Ilyen férfivel tilos együtt lenni. Ha kirakod, és elkezd teperni, akkor esetleg megnő az értéked a szemében, de én nem mennék bele ilyen játékba, csak simán otthagynám, AZONNAL.
33/N
de legalább őszinte.
csak nem lenne jobb ha azt mondaná h te vagy neki a No1 közbe meg megcsalna... így legalább tiszta a dolog. sztem értékeld.
Nézz már ki a fejedből!!
Szerinted minden nő szép?!
Elárulom, hogy a nők nagyobbik fele baromi ronda.
De ennek ellenére mindegyik elvárja, hogy azt hazudják neki, hogy ő a legszebb.
Te is ezt várod el a barátodtól.
Nem minden pasinak áll rá a szája a hazudozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!