Találok valaha olyan férfit, aki csak engem akar? Mit reagálnál erre a kijelentésre?
Több éve vagyok együtt a barátommal. Előttem elég sok nője volt, de állítása szerint engem még nem csalt meg.
Többször mondta már, hogy vannak nálam szebbek. Szokta mondani, hogy én is szép vagyok, de nyilván vannak nálam szebbek, mert mindenkinél vannak.
Olyan rosszul esik ez tőle. Legalább ne mondja, ha így is gondolja. Vagy legalább neki lennék én a legszebb.
ez csak egy tény, ahogy nálad van jobb csaj, nála van jobb férfi.
persze kedves lenne tőle ha azt mondaná h neki te vagy a no.1 :)
Háááát nem kéne mondania!!
Az én barátom eláraszt engem a bókjaival, hogy én vagyok a legszebb, legokosabb, legkedvesebb csaj! (mármint neki biztos)
Gondolom ez személyiség függő, hogy ki mit mond de megértem, hogy nem esik jól!!
Mit reagálnék? Elmondanám neki, hogy ez nekem milyen rosszul esik...
Találsz-e olyan férfit? Persze! Én is találtam pedig nem gondolom magam olyan szépségesnek (bár persze nem/nemcsak ettől függ)!!
Csak egy nő van a világon, akinél nincs jobb nő. Nem értem a problémádat...
A pasid a világ legjobb pasija?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!