Találok valaha olyan férfit, aki csak engem akar? Mit reagálnál erre a kijelentésre?
Több éve vagyok együtt a barátommal. Előttem elég sok nője volt, de állítása szerint engem még nem csalt meg.
Többször mondta már, hogy vannak nálam szebbek. Szokta mondani, hogy én is szép vagyok, de nyilván vannak nálam szebbek, mert mindenkinél vannak.
Olyan rosszul esik ez tőle. Legalább ne mondja, ha így is gondolja. Vagy legalább neki lennék én a legszebb.
Hát szerintem nagy különbség van a között ha azt mondja:
"Ez az XY szép nő."
Vagy,
" Ez az XY szebb nálad."
Én is meg szoktam állapítani a férjem előtt bizonyos színészekről, hogy jól néz ki, de azt eszembe se jutna mondani, hogy nála mennyivel jobban néz ki. Ős is mondta már, hogy pl. Catherine Zeta-Jones jó nő, de azt soha, hogy szebb lenne nálam. Ez egyáltalán nem esik rosszul. Gondolom, hogy szebb, de az már nekem is rosszul esne kicsit, hogyha össze is hasonlítana.
Nem várom el, hogy engem tartson a legszebbnek, csak ne hasonlítgasson, mert annak nincs értelme. Szerintem.
Ellenben ha kérdezgeted, hogy vannak-e nálad szebbek, vagy Te szebb vagy-r ennél és ennél, akkor ne lepődj meg, hogy igazat mond. Magától viszont nem tudom miért mond ilyeneket. Az nem túl szép tőle.
Mit reagálnék? Fontolgatnám, hogy otthagyom. Nekem sértené a büszkeségem...tudom, ezek csak tények, de ha valaki velem van, akkor én értem legyen oda és én legyek neki a legtökéletesebb. Bennem találjon meg minden fontosat.
Amúgy meg mindenkinek rosszul esne, csak van aki le tudja nyelni, van aki nem...
23N
Én nem tudnám ezt hosszú távon elviselni. Ha valakibe szerelmes vagy, egyrészt ilyet nem is gondolsz, de mégis előfordul, legalább nem mondod!
Az oké, hogy azt mondja például egy tévében vagy neten látott nőre, hogy ezért vagy azért szép, de akkor is téged kell minimum ugyanolyan szépnek gondolnia, ha nem szebbnek.
Ismerős körből meg kifejezetten tahóság szebbnek titulálni egy másik nőt nálad.
23/N
Nem arról van szó, hogy ki a szebb vagy csúnyább, mert ezt nem is lehet megmondani.
A szépség szubjektív dolog, lehet, hogy aki nekem szép, az másnak ocsmány.
Az a lényeg, hogy egy szerelmes embernek te vagy a legszebb, mert ő a legszebbnek lát téged.
Az, aki azt mondja, hogy XY szebb nálad, szerintem nem szeret.
Nem azért, mert világszép lennél, hanem azért, mert AZ Ő SZEMÉBEN kellene, hogy a legszebb legyél.
nem olvastam végig a hsz-eket. Nekem az a véleményem, hogy ha igazán szereted a barátodat/ barátnődet, akkor számára te vagy a legszebb:) és másra rá se néz úgy!
az én barátom ha lát is szépségkirálynős fókuszos, aktívos bejátszásokat, akkor is azt mondja h én vagyok a legszebb neki, neki nem kellene más. A szerelem széppé tesz:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!