Hogy reagalnal erre a talalkozasra? Kit valasztanal?
Amig Magyarorszagon eltem nem volt egy normalis kapcsolatom se, mindig volt valami gond,sosem az volt,hogy elhidegultunk. Megismertem a ferjem,aki kulfoldi,akkor meg csak a baratom volt, kovettem Ot. A hazassagunk mondhatni tokeletes kivulrol. Nagyon ritkan veszekszunk, mindent megbeszelunk,anyagilag jol elunk, szeret engem,en is ot, mindenben tamogatjuk egymast, megbeszeljuk a hibainkat(van jo par), tehat tenyleg tarsak vagyunk elsosorban ugy erzem. Viszont sajnos a tuzet azt nem erzem.
Mielott kijottem "megismertem" egy ferfit, aki mar csak a pillantasaval annyit adott,mint mas soha. Nem csak szexualis vagyakrol beszelek. Mintha mindigis ismertem volna, sosem ereztem meg ilyet. Mivel nem akartam megcsalni a baratom, es eleve csak "veletlenul" talalkoztunk par ora erejeit el is kellett ot felejteni. Most viszont itt kulfoldon ujra egymashoz sodort minket a sors. Eloszor el se akartam hinni,szinten veletlen volt,mint anno. Es szinte semmit se valtozott, o is felismert engem. Erre mennyi az esely? Hat nem sok.
Nem fogom elhagyni a ferjem,es valoszinuleg le fogom epiteni csak olyan nehez. Inkabb arra vagyok kivancsi ti,hogy dontenetek?
Járt utat a járatlanért el ne hagyj!
Előbb utóbb minden tűz kialszik.
Ne játssz a tűzzel!
Nem bonyolódnék bele semmibe.
Lehet, hogy majd mondani fogják a többiek, hogy lélektárs meg ilyesmi....de túl sokat kockáztatnál a bizonytalanért.
Hát, nem mondom hogy hagyd el a férjed, mindenesetre én elgondolkoznék a dolgon.
Engem is csak véletlenek sorozata hozott össze a párommal (értsd: addig találkoztunk mindig véletlen, és addig nőtt a vonzalom köztünk, míg be nem adtuk a derekunkat), és úgy tűnik tényleg így kellett történnie, legalábbis az életünk ez után gördült azokra a sínekre, amikre régóta kellett volna már.
Persze ez lehet csak nálam jött így véletlenül össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!