Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az apám tönkretesz...

Mit tegyek? Az apám tönkreteszi a tinikorom!

Figyelt kérdés
nemnormális!!Gyűlölöm!! 14éves leszek..az összes bnöm,haverom,ismerősöm süt még 12 ésvesek is vannnak köztük..És?? Kint lehetnek (VÁROSiak)9-10-(11) ig is én mértnem? Mértnem járhatok a helyi diszkóba mint ők? a fél suli odajár..de komolyan a képeken mindegyiken ottvannak a csücske 12évesek is.:( elkap a sírógörcs ha erre gondolok..Hogy fogok vissza emlékezni a tinikoromra? HOgy az apám nemhagyott élni? Hogy megfenyegetett hogy ha egy 3masom lesz a bizimbe akkor átírat egy másik iskolába ahol tele van cigánnyal..mivel h falu.. Én is falusi vagyok és ahova járok suliba városba, ott az összes barátom..itt nincs oan sok..és ott érzem jól magam..és soha nem engedi hogy ott aludjak a mamámnál..mivel h ő ott lakik.. Kérlek titaket nembirrom tovább:( Mindenki asztmondja h oan jó csaj vagyok..Pedig legbelül nemvagyok az..mert ez a nagy szívfájdalmam..(titkom) erről senkinek sem beszélek.. :( DE nagyon nemjó igy nekem élni..akkor még arról ne is beszéljünk hogy megszól mindent..,,azonnal mosd le a körmeidet ez nem iskolába való,, ,,hogyan néznek ki a szemeid azonnal mosd le!,, ,,egyáltalán nem mész (...)-ba hogy összevissza csavarogjál és mink meg nemtuggyuk hogy hol vagy éy össze vissza haazudsz, ááááááááááelegem van :(:( és nemondjátok hogy üljünk le és beszéljük meg mert azt vele nelehet és ugyis csak elbőgném magam már az elején.
2009. jún. 14. 19:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
90%
Hát én egyet értek az apáddal! 13 évesen jó hogy nem enged el discoba meg késő estig kint lenni mert félt! Majd ha neked is lesz gyereked meg tudod milyen rossz érzés ha elengedted valahová és utána egész éjjel nem tudsz aludni mert annyira aggódsz érte hogy valami baja lesz, és a te hibádból mivel te engedted el...csak ezt a helyzetet képzeld el és megérted talán...
2009. jún. 17. 23:22
 42/46 anonim ***** válasza:
87%
Jó, én azt értem, hogy velük érted meg magad, de ha a barátaid, akkor azok maradnak akkor is, ha nem mész velük bulizni, ha meg nem azok, akkor meg miről beszélünk?
2009. jún. 18. 00:24
 43/46 A kérdező kommentje:
ők ezért nem cikiznek h nemmehetek velük bulizni...CSak mindig kérdezik h mértnem engednek be hozzájuk :)
2009. jún. 18. 16:29
 44/46 anonim ***** válasza:
90%

Igaza van apádéknak.

Ne farsulj, hidd el később még nagyon hálás leszel apudnak, hogy visszatartott. Most ilyen baráti körrel valószínű pár hónap alatt elzüllenél. Ő meg jót akar neked, erre még nem gondoltál? Nem azt mondom, hogy menj a nyomikhoz, akik nem menők, mint ezek szerint ti, mert tapasztalatból mondom, hogy a többiek nem véletlenül nem tartoznak hozzátok és megbízhatatlanok, kétszínűek.

Ha pedig nagyon szeretnél, köss velük kompromisszumot.

Embereld meg magad, és ÜLJ LE VELÜK BESZÉLGETNI, ne játszd a hisztis p i c s á t, viselkedj végre felnőttként, hátha egyenrangúnak fognak tekinteni. De ehhez az is kell, hogy legyen önuralmad és ne kezdj el egyből bőgni.

Bár én továbbra is apud véleményét támogatom.

De azért sok szerencsét (: Ha téged ez tesz boldoggá..

2009. jún. 21. 23:19
 45/46 anonim ***** válasza:
80%

Én is városi suliba járok, pedig faluban lakom..na ez most mindegy. A lényeg az hogy májusba 15 leszek szeptemberben voltam egy buliban amibe ugy volt hogy nem megyek..volt ott egy srác akivel elég jól összemelegedtünk, ugy volt, hogy másnap lesz még egy rendezvény és ott találkozunk..és ott rám sem bagózott a gyerek én meg tökre a szívemre vettem és mikor hazajöttem sírtam amit apa is látott. és akk rám jött a dili azzal h elfelejtsem, el akaram menni minden fele.... novemberben megint kikönyörögtem, hogy had menjek el egy másik buliba, ahova persze az előzményeket tudván nem nagyon akartak elengedni... Mostmár "lenyugodva"...megértem h nem nagyon akarták, hogy menjek..

Ugye mivel még általánosba járok (8.)megbeszéltük itthon, hogy csak ha kijártam a 8.-at akkor mehetek bulizni..

A smink meg a köröm: Hát, nehéz tészta ez is.. 13 évesen nem engedték meg, hogy 1 kg vakolat legyen rajtam(és nem is igényeltem), most néha egy kis szemcerkát meg spirált használok...De a körmeimet azt festem..

14,5/L

Kellemes ünnepeket!(:

2009. dec. 17. 21:09
 46/46 anonim válasza:
ezmég jó az én apám veri anyukámat.csupa lila az arca meg kitépi a haját...sztem ez rosszabb. és nagyon gyűlölöm én is utálok így élni!!!!
2010. jan. 20. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!