nemnormális!!Gyűlölöm!! 14éves leszek..az összes bnöm,haverom,ismerősöm süt még 12 ésvesek is vannnak köztük..És?? Kint lehetnek (VÁROSiak)9-10-(11) ig is én mértnem? Mértnem járhatok a helyi diszkóba mint ők? a fél suli odajár..de komolyan a képeken mindegyiken ottvannak a csücske 12évesek is.:( elkap a sírógörcs ha erre gondolok..Hogy fogok vissza emlékezni a tinikoromra? HOgy az apám nemhagyott élni? Hogy megfenyegetett hogy ha egy 3masom lesz a bizimbe akkor átírat egy másik iskolába ahol tele van cigánnyal..mivel h falu.. Én is falusi vagyok és ahova járok suliba városba, ott az összes barátom..itt nincs oan sok..és ott érzem jól magam..és soha nem engedi hogy ott aludjak a mamámnál..mivel h ő ott lakik.. Kérlek titaket nembirrom tovább:( Mindenki asztmondja h oan jó csaj vagyok..Pedig legbelül nemvagyok az..mert ez a nagy szívfájdalmam..(titkom) erről senkinek sem beszélek.. :( DE nagyon nemjó igy nekem élni..akkor még arról ne is beszéljünk hogy megszól mindent..,,azonnal mosd le a körmeidet ez nem iskolába való,, ,,hogyan néznek ki a szemeid azonnal mosd le!,, ,,egyáltalán nem mész (...)-ba hogy összevissza csavarogjál és mink meg nemtuggyuk hogy hol vagy éy össze vissza haazudsz, ááááááááááelegem van :(:( és nemondjátok hogy üljünk le és beszéljük meg mert azt vele nelehet és ugyis csak elbőgném magam már az elején.
Az a helyzet h a mi bandánk a legmenőbb a sulibaés énis bele tartozok..mondjuk majdnem mindenki füvezik (fiuk) cigizk és iszik de én nagyon szeretem őket Én nem iszok nem drogozok és nemis cigizek..de velük érzem jól magam és igenis a mai fiatalok többsége ott bulizik az egyik kisebb discoba és ahoy mondom a suli fele nemvagyok lúzer..nem fog engem apácának nevelni!!
2009. jún. 14. 20:34
12/46 anonim válasza:
tudod akik azt irják akik 28 30 évesek,hogy ők sem mehettek el azok nagy buták vagy hülyék.én is annyi idős vagyok.a mi korunkban ez máshogy ment akkor nem volt ennyi szarság mint most.nem tudom,hogy én birnám e én sem birtam annak idején de mondom az más volt.próbálj meg egy kicsit alkalmazkodni hátha..........!nem szabad elitélni a mai fiatalokat mert most más a világ.most már azért mindenki talpraesett.gondolom te is tudsz megadra vigyázzni.
2009. jún. 14. 20:38
13/46 anonim válasza:
Én is 15 vagyok, és nagyon szánalmasnak gondollak.
Bocs!
Majd 5év múlva olvasd vissza, hogy mit írtál és rájössz, hogy miért.
A körömfestés az ok, én is festem régóta.
De a a buli...nagyon menő banda lehet, büszke lehetsz arra, hogy mindenki iszik, cigizik és füvezik.
A te helyedben minél hamarabb kiszállnék a "menők" bandájából.
Majd erre is rájössz, ha már tönkretetted az életed.
2009. jún. 14. 20:39
14/46 anonim válasza:
Az előttem író 15 éves lány nagyon felnőttesen írta le az egészet, teljesen egyetértek vele. Neked is így kéne gondolkodni!! És én se engedném el a gyerekemet füves, cigis, ivós bandával, akkor SE ha tudom, hogy az enyém nem nyúl hozzájuk! Mert az is csak idő kérdése!
Te is magadat hazudtolod meg, azt írod neked az nem kell, de mégis azt hiszed lúzer vagy ha nem vagy velük, ergo követed őket a menőségükért, szerintem csak velünk akarod elhitetni, hogy nem nyúlsz hozzá te is a cigihez, piához amikor velük vagy. Kizárt dolog hogy mindenben követed a birka-bandát és pont ez lenne az, amiből kimaradsz. Nevetséges.
2009. jún. 14. 20:51
15/46 anonim válasza:
ki mondta,hogy apáca kell,hogy legyél te idióta?!
menjél diszkóba, sz*pjál a wcben,kef*ljenek véresre.
SOK SIKERT HOZZÁ !
ennyit érsz bmeg.
2009. jún. 14. 20:51
16/46 anonim válasza:
ui.: h*lye kis p*csa vagy :)
2009. jún. 14. 20:52
17/46 anonim válasza:
Hát nagyon gyerek vagy Te!!!!!!!!
Az aztán a menő banda, akik isznak, cigiznek, drogoznak. Nagy öröm ennyi fiatal eszetlen marhához csatlakozni. Aztán 10 év múlva meg csodálkozol, ha nem lehet gyereked!
Szerintem inkább a menő banda helyett a jövődeel foglalkozz. Ne apukádat utáld, hanem a barátaidnak hitt gyerekeket!
2009. jún. 14. 20:58
18/46 A kérdező kommentje:
uff te meg egy bunkóp*csa..neh ennyit érsz..-.- püff tanácsért vok itt bocs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!